Ζιλέ: «Θα μπορούσε άνετα το σκορ να είναι 3-0»

Δημήτρης Τομαράς
Ζιλέ: «Θα μπορούσε άνετα το σκορ να είναι 3-0»

bet365

Αφού αρχικά εξέφρασε την χαρά του για το γκολ που πέτυχε, στην συνέχεια ο μέσος του Ολυμπιακου Γκιγιόμ Ζιλέ τόνισε πως οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να κερδίσουν πολύ πιο εύκολα τον Λεβαδειακό.

Ο Βέλγος μέσος που πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα με την φανέλα του Ολυμπιακού (σ.σ. είχε σκοράρει και στο Κύπελλο) ανέφερε τα εξής μιλώντας στην κάμερα της NOVA: «Είμαι χαρούμενος για το γκολ γιατί μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη. Περνάω δύσκολες στιγμές γιατί θέλω να παίζω, οπότε από την στιγμή που με έβαλε σήμερα ο προπονητής, ήταν η καλύτερη απάντηση που μπορούσα να δώσω.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι 3-0 από το πρώτο ημίχρονο, αυτό ήταν το κακό για εμάς, έπρεπε να το τελειώσουμε πιο νωρίς. Φτάσαμε να κινδυνεύουμε με ισοπαλία, πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό.

Είναι καλύτερα να πηγαίνεις μετά από νίκη σε τέτοιο ματς, αλλά θα είναι πολύ διαφορετικά. Έχουμε δύσκολη δουλειά, παίζει για την προκρισή της η Σπόρτινγκ και την είδαμε στο πρώτο ματς εδώ. Όπως και να έχει το σημερινό παιχνίδι μας βοηθά για να πάμε εκεί και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα