Καραπαπάς: «Μπράβο στον Σαββίδη που διαφημίζει παίκτες του Ολυμπιακού»

Δημήτρης Τομαράς
Καραπαπάς: «Μπράβο στον Σαββίδη που διαφημίζει παίκτες του Ολυμπιακού»

bet365

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, πήρε θέση για το post του Σαββίδη για Βέλλιο με την επισήμανση πως είναι παίκτης των Πειραιωτών και πολύ ακριβός για τον αγοράσει.

Ο Γιώργος Σαββίδης αναφέρθηκε στον Απόστολο Βέλλιο μετά το ξέσπασμα του πατέρα του νεαρού φορ. «Ελα στον ΠΑΟΚ παικταρά. Είσαι ο καλύτερος Ελληνας επιθετικός», έγραψε στο Instagram του ο γιος του Ιβάν Σαββίδη.

Ομως λίγο μετά το ματς του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς πήρε θέση και τόνισε μεταξύ άλλων σε απάντηση προς τον Γιώργο Σαββίδη ότι «ο ο Βέλλιος είναι ο καλύτερος Έλληνας φορ και μπράβο του που διαφημίζει παίκτες του Ολυμπιακό».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά:
«Συμφωνώ απόλυτα με τον Γιώργο Σαββίδη ότι ο Βέλλιος είναι ο καλύτερος Έλληνας φορ και μπράβο του που διαφημίζει παίκτες του Ολυμπιακού. Και επειδή τον κάλεσε και στον ΠΑΟΚ να του πω ότι έπρεπε να τον πάρει όταν τον πουλούσε ο Ηρακλής. Τώρα δυστυχώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να τον αποκτήσει...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα