Τα γκολ και τα στιγμιότυπα της 11ης αγωνιστικής! (vids)

Gazzetta team
Τα γκολ και τα στιγμιότυπα της 11ης αγωνιστικής! (vids)

bet365

Δείτε τι έγινε στο κυρίως πιάτο της 11ης αγωνιστικής, καθώς και τα στιγμιότυπα των αγώνων.

Η... ψυχωμένη Κέρκυρα πήρε βαθμό με εννιά παίκτες στη Λαμία, στην αναμέτρηση που άνοιξε την 11η αγωνιστική. Η ΑΕΛ επικράτησε στο... εξάποντο με τον Απόλλωνα, ενώ ο Ολυμπιακός αγχώθηκε, αλλά επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού.

Την Κυριακή, η Ξάνθη νίκησε 2-0 τον Πανιώνιο, ενώ σπουδαία νίκη πήρε ο Αστέρας Τρίπολης μέσα στην έδρα του Πλατανιά. ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι, ενώ στο ντέρμπι της αγωνιστικής η ΑΕΚ πήρε στο τέλος τον βαθμό (1-1) από τον Παναθηναϊκό. Η αυλαία κλείνει με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο τη Δευτέρα.

Δείτε με ένα click τι έγινε στα ματς του Σαββάτου και της Κυριακής, καθώς και τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές κάθε αναμέτρησης.

Το πανόραμα της 11ης αγωνιστικής

Σάββατο (18/11)

Λαμία - Κέρκυρα 1-1
ΑΕΛ - Απόλλων Σμύρνης 1-0
Ολυμπιακός - Λεβαδειακός 2-1

Κυριακή (19/11)

Ξάνθη - Πανιώνιος 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-1
Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 0-3
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-1

Δευτέρα (20/11)

19.30: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα