Ανιγκό: «Μην ξεχνάμε που ήταν πέρυσι ο Λεβαδειακός»

Δημήτρης Τομαράς
Ανιγκό: «Μην ξεχνάμε που ήταν πέρυσι ο Λεβαδειακός»

bet365

Ο Ζοσέ Ανιγκό υπογράμμισε πως ο Λεβαδειακός έχει αλλάξει επίπεδο φέτος σε σχέση με το πως ήταν πέρυσι και δήλωσε ότι δεν νευρίασε με Γιακουμάκη και Επασί.

Ο Ανιγκό είπε για:

Το ματς: Στο α' μέρος ο Ολυμπιακός ήταν πολύ πιο καλός από εμάς και είχε περισσότερες ευκαιρίες. Στο 2ο μέρος βάλαμε την μπαλα κάτω, κάναμε το παιχνίδι μας και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει με την ισοπαλία.

Το λάθος του Επασί και την χαμένη ευκαιρία του Γιακουμάκη και εάν νευρίασε με κανέναν: Όχι δεν έχω νευριάσει με κανέναν παίκτη μου. Είναι νέοι παίκτες. Κρατάω τα καλά που κάναμε σήμερα. Το σημαντικό είναι να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε. Μην ξεχνάμε που ήταν πέρυσι ο Λεβαδειακός. Αλλάξαμε επίπεδο, αλλάξαμε την ομάδα και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα