Καρεμπέ: «Γενναιόδωρος άνθρωπος ο Μαρινάκης»

Καρεμπέ: «Γενναιόδωρος άνθρωπος ο Μαρινάκης»

Δημήτρης Τομαράς
Καρεμπέ: «Γενναιόδωρος άνθρωπος ο Μαρινάκης»

bet365

Ο Υπεύθυνος Στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την κίνηση των «ερυθρόλευκων» να στηρίξουν τους πληγέντες στη Μάνδρα.

Μιλώντας στη NOVA, ο παλαίμαχος των Πειραιωτών και στέλεχος του συλλόγου σήμερα, αποθέωσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ευαισθητοποίηση του Ολυμπιακού στο ζήτημα των ημερών, τη στήριξη των ανθρώπων στη Μάνδρα, που είδαν τις ζωές συγγενών και των συνανθρώπων τους και τις περιουσίες τους να χάνονται.

Αναλυτικά:

«Ο κύριος Μαρινάκης είναι πάντα πρακτικός και ενεργός και μιλάμε για ανθρώπους που έχουν χάσει τα πάντα. Είναι σημαντικό να είμαστε κοντά σε αυτούς και να τους δίνουμε βοήθεια και ελπίδα με φαγητό, νερό και ότι άλλο χρειαστούν. Είναι πάντα κοντά σε όσους έχουν πληγεί. Και πάλι λέω το πόσο γενναιόδωρος είναι ο κ. Μαρινάκης. Πάλι ως ομάδα να εκφράσουμε τα συλληπητήριά μας. Το μότο μας είναι ο Ολυμπιακός για την ζωή. Σαν σύνθημά του έχει αυτό. Και για την ζωή και την ελπίδα. Γίνεται πράξη στην κοινωνία των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη.

Αγωνιστικά εμείς έχουμε έναν μεγάλο στόχο. Τον τίτλο και θέλουμε να δείξουμε ότι μπορούμε να τον κερδίσουμε ξανά. Είναι η στιγμή να επανέλθουμε στην πραγματικότητα. Έχουμε την δυνατότητα να αποδείξουμε ξανά το πόσο μεγάλος σύλλογος είμαστε και ότι μπορούμε να εκπληρώσουμε τον στόχο μας. Είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος με υπέροχο γήπεδο, κόσμο, εγκαταστάσεις και υποδομές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα