Εκνευρισμός και ερωτηματικά για Κατσικογιάννη στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Εκνευρισμός και ερωτηματικά για Κατσικογιάννη στην Κέρκυρα

bet365

Έντονα παράπονα από την διαιτησία του Αλέξανδρου Κατσικογιάννη έχουν οι «Φαίακες», μετά το ψυχωμένο 1-1 με την Λαμία, αλλά και ερωτηματικά κυρίως για τη φάση του πέναλτι.

Η Κέρκυρα έφυγε με έναν πολύτιμο και παλικαρίσιο βαθμό από την έδρα της Λαμίας. Οι «Φαίακες», έπαιζαν για ένα ημίχρονο με 9 ποδοσφαιριστές και παρ' όλα αυτά κατάφεραν να κρατήσουν το 1-1. Οι δύο αποβολές όμως και το πέναλτι από το οποίο προήλθε η ισοφάριση προκάλεσαν τον έντονο εκνευρισμό και πολλά ερωτηματικά στους «κυανέρυθρους».

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της αναμέτρησης η απορία που είχαν όλοι για τον καταλογισμό του πέναλτι υπέρ της Λαμίας ήταν η ίδια. «Αν αντί για την Κέρκυρα ήταν κάποιος από τους τέσσερις μεγάλους θα έδινε πέναλτι και αποβολή το ίδιο εύκολα;», έλεγαν χαρακτηριστικά θεωρώντας πως δεν υπάρχει πέναλτι και κατά συνέπεια ούτε αποβολή στον Σοϊλέδη.

Επίσης, έχουν ενστάσεις και για την γενικότερη συμπεριφορά του ρέφερι της αναμέτρησης, θεωρώντας πως έκανε ό,τι μπορούσε για να δώσει στη Λαμία τη νίκη χωρίς να τα καταφέρει. Για τον λόγο αυτό και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί με την λήξη της αναμέτρησης, αλλά και το κλίμα εφορίας που υπάρχει στην ομάδα. Οι «Φαίακες» θεωρούν πως πήραν έναν πολύ ψυχωμένο βαθμό σε ένα παιχνίδι που όλα ήταν εναντίον τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα