Οι 18 του Παντελίδη για το μεγάλο ματς στα Χανιά

Gazzetta team
Οι 18 του Παντελίδη για το μεγάλο ματς στα Χανιά

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Πλατανιά. Τραυματίες οι Ισνάλντο, Κυριακόπουλος κουρασμένος ο Ματίντα από την Εθνική του ομάδα.

Προέρχεται από μία σπουδαία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Αστέρας Τρίπολης εκτός του ότι νίκησε τους «πράσινους» πήρε και βαθμολογική ανάσα που τον ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε τους 18 για το παιχνίδι με τον Πλατανιά το οποίο μπορεί να είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Ελληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Ισνάλντο και Κυριακόπουλο αλλά και τον Ματίντα ο οποίος είχε υποχρεώσεις με την Εθνική του Γκαμπόν.

Στην αποστολή επιστρέφει και ο Μπέρτος ο οποίος γυρνά μετά από περίπου ένα χρόνο!

H αποστολή του Σάββα Παντελίδη:
Αθανασιάδης, Τσίφτσης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Ιγκόρ, Μπέρτος, Κώτσιρας, Σελίν, Τόνσο, Μουνάφο, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Γκοντο, Μανιάς, Δουβίκας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα