Πράνιτς: «Να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό, αλλιώς...»

Πράνιτς: «Να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό, αλλιώς...»

Gazzetta team
Πράνιτς: «Να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό, αλλιώς...»

bet365

Το ενδιαφέρον του για τον Παναθηναϊκό δεν σταμάτησε μετά την αποχώρησή του από το τριφύλλι και ο Ντάνιελ Πράνιτς ανέφερε πως δεν βλέπει θετικά το μέλλον του συλλόγου αν δεν βοηθήσουν οι άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα...

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Goal χωρίς σύνορα»:

-το πέρασμα του από τον Παναθηναϊκό:«Είχα κάποιες ωραίες αναμνήσεις στην ομάδα. Η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν η καλύτερη στιγμή μαζί με το 0-3 μέσα στο Καραϊσκάκη. Ήταν δύσκολο όταν αποφάσισα να φύγω. Ο Παναθηναϊκός μου πρόσφερε ένα χρόνο ακόμα, αλλά αποφάσισα να μην υπογράψω. Ήταν δύσκολο για μένα και για την οικογένειά μου».

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Νάπολι – Μίλαν με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

-την οικονομική κατάσταση που βρίσκονται οι πράσινοι: «Κάποιοι άνθρωποι που αγαπάνε τον Παναθηναϊκό, κάποιοι σπόνσορες θα πρέπει να βοηθήσουν οικονομικά, αλλιώς τα πράγματα δεν θα είναι καλά. Δεν βλέπω καλά το μέλλον».

-το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο: «Η ΑΕΚ παίζει καλά αυτή τη σεζόν, θα είναι δύσκολο ματς, αλλά δίνω πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό. Όσο για τον τίτλο, εύχομαι να το πάρει ο Ατρόμητος αν δεν είναι ο Παναθηναϊκός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα