Οφόε: «Αν η οικογένειά μου δεν αισθάνεται ασφάλεια, θα πρέπει να βρούμε λύση...»

Οφόε: «Αν η οικογένειά μου δεν αισθάνεται ασφάλεια, θα πρέπει να βρούμε λύση...»

Gazzetta team
Οφόε: «Αν η οικογένειά μου δεν αισθάνεται ασφάλεια, θα πρέπει να βρούμε λύση...»

bet365

Πάνω απ' όλα την ασφάλεια της οικογένειάς του βάζει ο Βαντίς Οτζίτζα - Οφόε, που άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, έπειτα και από τη διάρρηξη στο σπίτι του...

Ο χαφ των «ερυθρόλευκων» μίλησε στον βελγικό Τύπο και την Het Nieuwsblad, λέγοντας χαρακτηριστικά:

Άρσεναλ- Τότεναμ Αξεπέραστο live στοίχημα με μεγάλες αποδόσεις (21+)

«Αν έμενα στην Αθήνα μόνος μου, θα μπορούσα απλώς να μετακομίσω. Όμως έχω οικογένεια και αυτή έχει ανάγκη να νιώθει ασφαλής εδώ.

Δεν μπορώ να πηγαίνω να παίζω με τη σκέψη ότι η οικογένειά μου δεν αισθάνεται ασφαλής στο μυαλό μου. Δεν μπορώ να αποδώσω καλά, αυτό είναι το πρόβλημα τώρα. Η σύζυγός μου θέλει να επιστρέψει στο Βέλγιο. Αν επιστρέψει σε λίγο καιρό δεν θα είναι πρόβλημα, αλλά αν όχι, επειδή δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής εδώ πλέον, τότε θα πρέπει να βρούμε μια λύση. Περιμένω… Είναι πολύ νωρίς για να πάρω δραστικές αποφάσεις.

Μια επιστροφή στο Βέλγιο είναι πιθανή, ωστόσο δεν είναι η πρώτη μου φιλοδοξία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα