Μάριν: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι για τα γεγονότα στην Μάνδρα»

Μάριν: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι για τα γεγονότα στην Μάνδρα»

Μάριν: «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι για τα γεγονότα στην Μάνδρα»

Ο Μάρκο Μάριν δήλωσε πολύ στεναχωρημένος με τα όσα έγιναν στην Μάνδρα Αττικής. Τι άλλο επισήμανε ο Γερμανός άσος για τον Ολυμπιακό και το πρωτάθλημα της Super League.

Ο Μάριν ανάμεσα στα άλλα είπε στη NOVA:
 
Για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη: «Νομίζω πως είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, ιδιαίτερα δυνατός στην άμυνα. Δεν έχουν χάσει πολλούς αγώνες. Αλλά παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να νικήσουμε σε αυτόν τον αγώνα και να πλησιάσουμε ξανά στην πρώτη θέση. Στον τελευταίο αγώνα τα πήγαμε πολύ καλά. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι μεγάλη ευκαιρία που παίζουμε ξανά στην έδρα μας, ώστε να προκαλέσουμε μεγαλύτερη πίεση στις άλλες ομάδες».
 
Για το πρωτάθλημα: «Εμείς πρέπει να κάνουμε την δική μας δουλειά αρχικά. Να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας και να δούμε τι θα κάνουν και οι ανταγωνιστές μας. Έχει σημασία να γυρίσουμε στην κορυφή σύντομα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να είμαστε πρωταθλητές στο τέλος και πιστεύω θα είμαστε».
 
Για την ζωή στην Ελλάδα: «Είναι δύσκολη μέρα για να πω το πως είναι η ζωή εδώ. Ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί (σ.σ. εννοώντας την τραγωδία της Μάνδρας). Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι, όμως γενικά η ζωή μου είναι καλή εδώ για μένα και η οικογένεια μου είναι ευτυχισμένη».

Best of internet