Μποροβήλος: «Σημαντικό που πέρασε η πρόταση του Αστέρα για την Stri»

Μποροβήλος: «Σημαντικό που πέρασε η πρόταση του Αστέρα για την Stri»

bet365

Στη συμφωνία των ομάδων, με την πρόταση του Αστέρα Τρίπολης, για την τοποθέτηση εταιρίας που θα αξιολογεί την κατάσταση των γηπέδων στάθηκε ο Γιώργος Μποροβήλος με δήλωσή του στο gazzetta.gr.

Με αφορμή έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο (εκτός έδρας) στον οποίο έπαιξε ο Αστέρας Τρίπολης στην αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν, οι Αρκάδες είχαν προτείνει στη Λίγκα να υπάρχει μια εταιρία που θα αξιολογεί και θα έχει υπό την εποπτεία της την κατάσταση των γηπέδων.

Στο διοικητικό συμβούλιο της Παρασκευής (17/11), η πρόταση αυτή πέρασε κι ο πρόεδρος των «κιτρινομπλέ», Γιώργος Μποροβήλος με δήλωσή του στο gazzetta.gr εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη του εν λόγω θέματος.

Συγκεκριμένα είπε:

«Είναι πολύ σημαντικό που πέρασε μία πρόταση που είχαμε καταθέσει ως Αστέρας Τρίπολης στην αρχή της σεζόν, η οποία ικανοποιεί το αυτονόητο. Ότι, δηλαδή, το ποδόσφαιρο θα παίζεται σε γήπεδα που να πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές και να είναι σε άριστη κατάσταση.

Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται ένα πιο ελκυστικό τηλεοπτικό προϊόν, το οποίος θα προβάλλεται και θα το χαίρονται όσοι το βλέπουν από το σαλόνι τους.

Επίσης, οι ξένοι ποδοσφαιριστές θα λένε στην πατρίδα τους ότι παίζουν σ' ένα πρωτάθλημα που έχει καλούς αγωνιστικούς χώρους και δεν θα έχουν έναν ακόμη λόγο να το κατηγορούν λέγοντας ότι εν έτη 2017 τα γήπεδα είναι απαράδεκτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα