Κερδίζει πόντους ο Μπουλό

Γιώργος Ντυμένος
Κερδίζει πόντους ο Μπουλό

bet365

Ο 27χρονος αφήνει καλές εντυπώσεις και όσο περνά ο καιρός, αυξάνονται οι πιθανότητες να υπογράψει στον Λεβαδειακό
Στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα του Λεβαδειακού βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Φρεντερίκ Μπουλό. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τους Βοιωτούς και όσο περνά ο καιρός, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να αποκτηθεί.
Ο χαφ από τη Γκαμπόν, παίζει σε μία θέση όπου οι «πράσινοι» αναμένεται να ενισχυθούν αφού ο Σουμπίνιο δείχνει στον «αέρα», δείχνει καλά στοιχεία, έχει παραστάσεις, αλλά υπολείπεται σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Η τελευταία του καταγεγραμμένη επίσημη συμμετοχή ήταν στις 14 Μαϊου του 2016, όταν έπαιξε σαν αλλαγή στο παιχνίδι της Ρεμς με τη Λιόν. Αυτή μάλιστα είναι και η μόνη του παρουσία στα γήπεδα τόσο το 2016 όσο και το 2017, κάτι που είναι λογικό να τον έχει αφήσει πολύ «πίσω».
Το ότι ήρθε στην Ελλάδα από τον Νοέμβριο, αποσκοπεί ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις, να ανεβάσει σταδιακά ρυθμούς και στο φινάλε του χρόνου να ξεκαθαρίσει αν θα υπογράψει ή όχι. Ετσι ακόμη δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το μέλλον του. Ωστόσο τα πρώτα δείγματα είναι θετικά και με την πάροδο του χρόνου, ο Μπουλό κερδίζει πόντους. Το αν θα γίνει παίκτης του Λεβαδειακού, θα αποσαφηνιστεί άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα