Νέα δημοσιεύματα για επιστροφή Εμενίκε στην Φενέρ

Θοδωρής Βασίλης
Νέα δημοσιεύματα για επιστροφή Εμενίκε στην Φενέρ

bet365

Ο Εμάνουελ Εμενίκε δεν έχει καταφέρει να δείξει την αξία του στον Ολυμπιακόκασι σημερινά δημοσιεύματα στην Τουρκία κάνουν λόγο για διακοπή του συμβολαίου του κι επιστροφή στην Φενέρμπαχτσε.

Ο Εμενίκε δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες στον Ολυμπιακό και στην γείτονα χώρα τονίζουν ότι δεν αποκλείεται το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες να τερματιστεί πριν την ώρα του. Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα τονίζεται ότι ο Νιγηριανός φορ δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στην Ελλάδα και ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν άμεσα για την επιστροφή του στην Τουρκία.

Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας live στοίχημα με μεγάλες αποδόσεις (21+)

Μάλιστα, όπως προσθέτει το ρεπορτάζ, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει η Μπασακσεχίρ που επίσης εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα