Παύλου: Ένας έμπιστος συνεργάτης του Μαρινάκη για αντί-Βρέντζος

Παύλου: Ένας έμπιστος συνεργάτης του Μαρινάκη για αντί-Βρέντζος

Δημήτρης Τομαράς
Παύλου: Ένας έμπιστος συνεργάτης του Μαρινάκη για αντί-Βρέντζος

bet365

Το μοντέλο με τον Ουσίγιος ως CEO και αντί-Βρέντζος δεν προχώρησε όπως ήθελε ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης επιστρατεύει ξανά έναν στενό του συνεργάτη για τον ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου, τον Γιώργο Παύλου.

Οργανωτικός, άνθρωπος που προέρχεται από τις Ακαδημίες (σ.σ. έχοντας και συμμετοχή στο να βγουν και να αναδειχθούν παιδιά όπως ο Ρέτσος, ο Μανθάτης, ο Νικολάου και ο Ανδρούτσος) και για όσους τον ξέρουν πολύ καλός στο να φτιάχνει το σωστό οργανόγραμμα σε μία ομάδα και να κάνει την οικονομική διαχείριση που απαιτείται. Ο λόγος για τον Γιώργο Παύλου, δεξί χέρι του Βαγγέλη Μαρινάκη από τις Ακαδημίες των Πειραιωτών και εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα και στην ΠΑΕ. Πλέον και επίσημα σε ρόλο διευθύνοντος συμβούλου αντί του Γιάννη Βρέντζου, που έτσι και αλλιώς λόγω και των άλλων υποχρεώσεων που είχε δεν επρόκειτο να συνεχίσει εκεί. Ο Γιώργος Παύλου ήταν ένα άτομο που προοριζόταν για αντί-Βρέντζος από την περίοδο της αποχώρησης του Γρηγόρη Γεωργάτου. Φέτος ήταν ο Μάριο Ουσίγιος είχε επωμιστεί το κομμάτι του CEO και λειτουργούσε και ως αντί-Βρέντζος, ωστόσο όπως είναι γνωστό το πρόζεκτ αυτό δεν προχώρησε και ο Ουσίγιος γύρισε στην Μάλαγα.

Ο κ. Παύλου ως διευθύνων σύμβουλος της "Θρύλος Α.Ε." είναι ο άνθρωπος που θα πάρει πάνω του και το οικονομικό σκέλος σε σχέση με τις αρμοδιότητες του Βρέντζου. Η άκρως πετυχημένη του θητεία σε επίπεδο Ακαδημιών και υποδομών, η μεθοδικότητα και η οργάνωση που τον διακατέχει, η πλήρης εμπιστοσύνη που του έδειχνε και του δείχνει ο κ. Μαρινάκης και το γεγονός πως μετά τον πρώην πλέον διευθύνοντα σύμβουλο των Πειραιωτών ήταν αυτός που εκτιμούσε περισσότερο από κάθε άλλον, είναι στοιχεία που τον κρατούν σε ρόλο - κλειδί στην ΠΑΕ. Είχαν εξαιρετική συνεργασία και αλληλοεκτίμηση. Ο κ. Μαρινάκης ετοίμαζε την εποχή Παύλου και με αυτές τις αρμοδιότητες από την περίοδο που είχε φύγει ο Γρηγόρης Γεωργάτος από την πειραϊκή ΠΑΕ (σ.σ. επί Σίλβα δηλαδή). Θυμίζουμε ξανά το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την ανασύστασή του:

Ιωάννης Μώραλης, Πρόεδρος Δ.Σ.
Σάββας Θεοδωρίδης, Αντιπρόεδρος
Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, Αντιπρόεδρος
Μιχάλης Κουντούρης, Αντιπρόεδρος
Δημήτριος Αγραφιώτης, Αντιπρόεδρος
Ευάγγελος Μπαταγιάννης, Αντιπρόεδρος
Γεώργιος Παύλου, Διευθύνων Σύμβουλος
Σωκράτης Π. Κόκκαλης, Σύμβουλος
Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, Σύμβουλος
Ιωάννης Βρέντζος, Σύμβουλος
Κωνσταντίνος Μπαρμπής, Σύμβουλος
Ανδρέας Νασίκας, Σύμβουλος
Αναστάσιος Τσούφης, Σύμβουλος
Χρήστος Μηστριώτης, Σύμβουλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα