Υπέγραψε μέχρι το 2022 ο Μάνταλος! (pics)

Υπέγραψε μέχρι το 2022 ο Μάνταλος! (pics)

Gazzetta team
Υπέγραψε μέχρι το 2022 ο Μάνταλος! (pics)

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ και θα φοράει τα κιτρινόμαυρα μέχρι το 2022.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου!21+

Θα ριζώσει στην ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος. Ο αρχηγός της Ένωσης είχε συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα για την επέκταση της συνεργασίας τους και αυτό πήρε επίσημη μορφή το μεσημέρι της Πέμπτης. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με ανάρτηση στα social media γνωστοποίησε την συμφωνία με τον διεθνή άσο να υπογράφει μέχρι το 2022!

Με το νέο συμβόλαιο η ΑΕΚ δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη που έχει στον 26χρονο αρχηγό της και μεγάλο άτυχο την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή νέου συμβολαίου συνεργασίας με τον αρχηγό μας, Πέτρο Μάνταλο, μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Περιμένουμε, πλέον, τον ηγέτη της ομάδας μας γρήγορα κοντά μας, σιδερένιο και δυνατό, με το περιβραχιόνιο στο χέρι προκειμένου να την οδηγήσει στο νέο μας γήπεδο και στην κατάκτηση όλων των αγωνιστικών στόχων της.

Ο Πέτρος Μάνταλος μεταγράφηκε από την Ξάνθη στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2014 και ηγήθηκε της προσπάθειας για την επιστροφή της ομάδας μας στη Super League. Ως αρχηγός την οδήγησε ένα χρόνο μετά στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, σηκώνοντας το τρόπαιο στο ΟΑΚΑ. Eχει αγωνιστεί με την ΑΕΚ σε 84 αγώνες πρωταθλήματος με 20 γκολ, σε 23 αγώνες Κυπέλλου με 7 τέρματα και σε 9 αγώνες στην Ευρώπη, σκοράροντας το ένα από τα δυο γκολ της εφετινής εκτός έδρας νίκης στην Κροατία επί της Ριέκα.

Ο Πέτρος Μάνταλος θα κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους για το συμβόλαιο ζωής, που υπέγραψε με την ομάδα μας, στις πέντε το απόγευμα στην αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης» στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα