Υπογράφει ο Μάνταλος το νέο του συμβόλαιο

Υπογράφει ο Μάνταλος το νέο του συμβόλαιο

Gazzetta team
Υπογράφει ο Μάνταλος το νέο του συμβόλαιο

bet365

Όπως αναμενόταν και περιμέναμε από την στιγμή που το είχε γνωστοποιήσει η ΑΕΚ την ημέρα του τραυματισμού του, ο Πέτρος Μάνταλος θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Ένωση.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Η επιθυμία των δύο πλευρών ήταν δεδομένη από την αρχή και ειδικά από την ημέρα του σοβαρού του τραυματισμού η ΑΕΚ είχε δείξει έμπρακτα την στήριξή της στον Πέτρο Μάνταλο. Οι «κιτρινόμαυροι» μετά από εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη είχαν προχωρήσει τις επαφές για άμεση επέκταση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας.

Πλέον, είναι η ώρα για τις υπογραφές που θα κρατήσουν τον Μάνταλο για πάντα στην ΑΕΚ. Η συμφωνία θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια και οι ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα