Βοήθεια με κάθε τρόπο ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης

Βοήθεια με κάθε τρόπο ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης

Βοήθεια με κάθε τρόπο ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης

bet365

H απίστευτη τραγωδία στην περιοχή της Μάνδρας, με την φονική καταιγίδα να στοιχίζει την ζωή σε 15 συνανθρώπους μας, δεν άφησε ασυγκίνητους την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον ιδιοκτήτη της, Ιβάν Σαββίδη.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ επικοινώνησε την Πέμπτη (16/11) με τους συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ και τους ζήτησε να ξεκινήσουν άμεσα επικοινωνία με όλους τους κρατικούς και μη φορείς, προκειμένου να βρεθεί ο καταλληλότερος τρόπος ώστε να βοηθηθούν οι πλημμυροπαθείς, αλλά και όλες οι οικογένειες των θυμάτων.

Τα στελέχη της ομάδας έχουν ξεκινήσει, ήδη, επικοινωνία με την Περιφέρεια Αττικής και τους αρμόδιους δήμους, έτσι ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος μηχανισμός στήριξης και να υπάρξει η οικονομική βοήθεια από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη.

Νωρίτερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξέφρασε την συμπαράστασή της προς τις οικογένειες και τους πληγέντες, ενώ και ο Γιώργος Σαββίδης, με ανάρτησή του στο Instagram, στάθηκε δίπλα στους πληγέντες από την φονική καταιγίδα στην περιοχή της Μάνδρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα