Στο Top-10 του Twitter ο Κάρλος Σαμπράνο (pic)

Στο Top-10 του Twitter ο Κάρλος Σαμπράνο (pic)

bet365

O Κάρλος Σαμπράνο βρίσκεται στο Top-10 των Περουβιανών ποδοσφαιριστών, με τη μεγαλύτερη αλληλεπίδραση και επιρροή στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα στο Twitter.

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Οι ποδοσφαιριστές από το Περού έχουν σημαντική επίδραση στα social media, με τους περισσότερους να επιλέγουν αρχικά το Twitter και στη συνέχεια το Instagram για να επικοινωνήσουν με τους θαυμαστές τους.

Πάνω από 685 χιλιάδες κόσμος ακολουθεί τους διεθνείς ποδοσφαιριστές από το Περού στο Twitter και με αφορμή την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας (σήμερα κηρύχθηκε εθνική αργία σ’ όλο το Περού!!!) δημιουργήθηκε ένα top 10 με στοιχεία αναφορικά με τη δημοφιλία και την επίδραση των Περουβιανών ποδοσφαιριστών.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Κλαούντιο Πιζάρο της Κολωνίας, στο νούμερο 2 είναι ο Αντρέ Καρίγιο της Γουότφορντ και στην τρίτη θέση συναντάμε τον Κάρλος Σαμπράνο του ΠΑΟΚ.

Αλλωστε είναι γνωστή η… τρέλα του Περουβιανού αμυντικού για την εθνική ομάδα του Περού και την επικοινωνία που έχει με τους θαυμαστές του μέσα από το Twitter.

Πηγή: quanticotrends.com

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα