Η ΑΕΛ στο πλευρό των πληγέντων

Η ΑΕΛ στο πλευρό των πληγέντων

Gazzetta team
Η ΑΕΛ στο πλευρό των πληγέντων

bet365

Οι «βυσσινί» με ανακοίνωσή τους εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τα αδικοχαμένα θύματα της Δυτικής Αττικής
Στο πλευρό των κατοίκων της Αττικής που «δοκιμάζονται» από σήμερα το πρωί, βρίσκεται η Λάρισα. Οι «βυσσινί» με ανακοίνωσή τους εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τα αδικοχαμένα θέματα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ, το ΔΣ, τα στελέχη, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές, αλλά κυρίως οι οπαδοί μας θέλουμε να εκφράσουμε την οδύνη μας και τη συμπαράστασή μας στους συγγενείς των θυμάτων από τη φονική πλημμύρα στη δυτική Αττική και να δηλώσουμε ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τους δημάρχους των πληγέντων δήμων θα κάνουμε τα πάντα για να απαλυνθεί ο πόνος των ανθρώπων αυτών που έχασαν τους συγγενείς τους και η ψυχική και σωματική ταλαιπωρία των ανθρώπων που έχασαν την περιουσία τους.
Σαν πρώτη κίνηση συμπαράστασης θέτουμε την ποδοσφαιρική μας ομάδα στην διάθεση όλων των ενδιαφερόμενων φορέων, ώστε να διεξαχθεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας άμεσα με οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Super League προσφέρεται και να διατεθούν οι εισπράξεις αυτού του αγώνος στους συγγενείς των θυμάτων.
Τα θερμότερα συλληπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων και να είναι αιωνία η μνήμη τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα