Σημαντική η ενεργοποίηση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας»!

Σημαντική η ενεργοποίηση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας»!

Νίκος Αθανασίου Νίκος Αθανασίου
Σημαντική η ενεργοποίηση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας»!

bet365

Ο Νίκος Αθανασίου γράφει για τις εκλογές στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία» και την ανάγκη να δημιουργηθεί μία σοβαρή διοικητική κατάσταση στον δεύτερο μέτοχο της «πράσινης» ΠΑΕ.

Μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να παρατήσει τον Παναθηναϊκό στην μοίρα και στο έλεος των οφειλών που εκείνος δημιούργησε, μετά την απόφασή του να τραβήξει την πρίζα της χρηματοδότησης και να γράψει τον επίλογο της παρουσίας του στην ηγεσία της ΠΑΕ με τρόπο που θα ζήλευε ακόμη και ο original «παρκαδόρος», σε ένα παιχνίδι με την... φωτιά που αν βρει τον σύλλογο «καμμένο», πτωχευμένο και υποβιβασμένο στο τέλος της ημέρας, τότε ο πραγματικά χαμένος και ηττημένος της ιστορίας, δεν θα είναι ο Παναθηναϊκός αλλά ο «mr.ΣΚΑΪ». Και ας μην του το έχουν εξηγήσει ακόμη οι συμβουλάτορες του τελευταίου εξαμήνου και ας μην έχει καταλάβει τι πάει να κάνει και που πάει να «μπλέξει». Τα έχουμε ξαναπεί. ΄Όποιος τα έβαλε με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, όποιος και αν ήταν αυτός, όσο ισχυρός και αν ήταν, η ιστορία απέδειξε πως έχασε!

Μετά από αυτή την απόφαση,λοιπόν, και για να μπούμε στο... ψητό ο δεύτερος μέτοχος της ΠΑΕ είναι η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» και από την Γ.Σ της 2ας Δεκεμβρίου θα φύγει από την επιρροή του Γιάννη Αλαφούζου και θα περάσει στα χέρια των οπαδών του συλλόγου. Υπενθυμίζουμε πως πρόεδρος στο σωματείο ήταν αρχικά ο ίδιος ο Αλαφούζος και στην συνέχεια ο Σπύρος Βλάχος.

Από το τέλος Σεπτέμβρη όταν και ο... παρκαδόρος νούμερο 2 ανακοίνωσε την πρόθεση του να αποχωρήσει από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πέρασαν δυόμισι μήνες. Αρκετός καιρός χαμένος για την ενεργοποίηση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» για τις ιστορικές στιγμές που ζει ο σύλλογος και την προσπάθεια που γίνεται για να κρατηθεί όρθιος και να μην οδηγηθεί στα βράχια! Θα έπρεπε άμεσα να είχε αλλάξει η διοίκηση, άμεσα να είχαν κινηθεί οι διαδικασίες για εκλογές αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Μπορεί μετά την πρώτη τριετία, η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» να είχε... διακοσμητικό ρόλο μετά την εξαφάνιση του Αλαφούζου από τις Γ.Σ, ωστόσο, τούτη την στιγμή επαναλαμβάνουμε πως αποτελεί τον δεύτερο μέτοχο της ΠΑΕ, με ένα ποσοστό λίγο πιο κάτω από 10% και η συγκρότηση μίας σοβαρής διοίκησης θα μπορούσε να αποτελέσει μία αρχή για να κινηθούν κάποιες διαδικασίες πολύ σημαντικές, όπως για παράδειγμα:

Η συγκρότηση ενός συγκεκριμένου πλάνου για το μέλλον της ΠΑΕ, οι επαφές με ανθρώπους που θα ήθελαν να βοηθήσουν οικονομικά την κατάσταση, η αλλαγή στην πολιτική των μελών που θα μπορούσε να φέρει περισσότερο κόσμο στην «Συμμαχία» άρα και μεγαλύτερα έσοδα και φυσικά η απαίτηση για να δοθούν όλα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ και με κάθε λεπτομέρεια στην δημοσιότητα για την τελευταία τουλάχιστον πενταετία, ώστε να προκύψει απόλυτη διαφάνεια.

Ο οργανισμός αυτή την στιγμή το μόνο που διαθέτει για να επιστρέψει στην... ζωή μετά την κωματώδη κατάσταση που έχει επιβάλλει ο Αλαφούζος, είναι ο κόσμος του. Η Θύρα 13 και οι απλοί φίλοι του συλλόγου. Ο καθένας δίνει την «μάχη» του από το δικό του μετερίζι, με όποιον τρόπο μπορεί, με κινήσεις που ποτέ δεν είδαν και δεν θα δουν το φως της δημοσιότητας.

Το να ενεργοποιηθεί το «σωματείο» και να είναι ανεξάρτητο από τον «Νέρωνα» του Φαλήρου μόνο θετικά μπορεί να λειτουργήσει για την ΠΑΕ και το δυσοίωνο μέλλον της, μόνο καλό θα κάνει αν μπουν στο Δ.Σ της ΠΑΕ άνθρωποι από την νέα «Συμμαχία», μόνο καλό θα κάνει να υπάρξει ένας ενεργός δεύτερος μέτοχος στην εταιρία.

Αρκεί να μην χαθεί το απαιτούμενο συστατικό για αυτές τις περιπτώσεις. Η ομόνοια, η σύμπνοια και η ενότητα...

Υ.Γ1: Πραγματικά ντρέπομαι που είμαι πολίτης αυτού του κράτους. Διαβάζω στους τίτλους των ειδήσεων για «φονική κακοκαιρία». Όχι, καμία κακοκαιρία δεν είναι φονική. Μία βροχή ήταν. Ούτε τυφώνας, ούτε σεισμός, ούτε τίποτα. Καταιγίδα. Φονική, λοιπόν, είναι η μαλ@$#$ που μας δέρνει σε αυτή την χώρα.

Φονικές είναι οι υποδομές στους περισσότερους δήμους, φονική ήταν η επιλογή να μπαζωθεί η μισή και βάλε Αττική στο πέρασμα των ετών, φονικό είναι το ενδιαφέρον για βελτίωση μίας άρρωστης κατάστασης σε αυτή την χώρα, μόνο όταν χαθούν ανθρώπινες ζωές. Κλασσική ελληνική λογική.

Ποιος να το πιστέψει; Στην Ελλάδα του 2017, 14 νεκροί από μία καταιγίδα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Νίκος Αθανασίου
Νίκος Αθανασίου

Από τότε που θυμάται την ύπαρξή του o Νίκος Αθανασίου, λατρεύει τον Παναθηναϊκό και το ποδόσφαιρο. Από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι υπεύθυνος για το ρεπορτάζ του Τριφυλλιού στο δεύτερο σπίτι του, στο μεγαλύτερο επαγγελματικό όνειρο που θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα, στο Gazzetta.gr και ενώ είχε προηγηθεί η Αθλητική Ηχώ, το Κανάλι 1(90.4) και ένα πέρασμα από το Leoforos.gr. Στο πέρασμα των χρόνων δεν σταμάτησε ποτέ με την ίδια αγάπη και αφοσίωση να παίζει Football Manager, να ακούει όλων των ειδών τις μουσικές ακόμη και αν μέσα σε δέκα λεπτά μπορεί να συνυπάρξουν ο Μητροπάνος με τον Hoyem και ο Αργυρός με τους Active Member, να θεωρεί ομορφότερο μέρος στο πλανήτη το Αίας Κλαμπ και να μην μπορεί με τίποτα και για κανέναν λόγο να παρακολουθήσει αγώνες από τα μπουθ της Λεωφόρου, βρίσκοντας πάντα εναλλακτικές για να συνδυάζει τη δουλειά με την... τρέλα. Τα τελευταία χρόνια μαθαίνει, αναλύει και παρατηρεί το αγαπημένο του σπορ μέσα από μια σειρά επιμορφωτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων management, ανάλυσης, τακτικής και scouting, τα καλύτερα «δώρα» που θα μπορούσε ποτέ να κάνει στον εαυτό του σε σχέση με το ποδόσφαιρο.