Δεν θέλει να φύγει ο Οτζίτζα

Δεν θέλει να φύγει ο Οτζίτζα

Gazzetta team
Δεν θέλει να φύγει ο Οτζίτζα

bet365

Μπορεί να έγραφαν στο Βέλγιο για επιθυμία του Οτζίτζα να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό λόγω της ληστείας στο σπίτι του αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από το Λιμάνι.

Στο Βέλγιο έγραφαν ότι ο Οτζίτζα Οφόε, μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του, θα ψάξει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του το Γενάρη. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει μιας και από τον Ολυμπιακό λένε ότι δεν τους έχει μεταφέρει κάτι τέτοιο ο παίκτης.

Βέβαια, φυσικό είναι να έχει τρομάξει από τη ληστεία στο σπίτι του, αλλά όχι και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Εξάλλου, όπως σας έχουμε γράφει, οι πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν να προστατέψουν τους παίκτες τους και γι αυτό θα τοποθετήσει σεκιούριτι έξω από τα σπίτια των ξένων όπως έκανε και στον Προτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα