Ο Ρόμπερτ Μακ ψάχνει τη (νέα) ευκαιρία του

Ο Ρόμπερτ Μακ ψάχνει τη (νέα) ευκαιρία του

Ο Ρόμπερτ Μακ ψάχνει τη (νέα) ευκαιρία του

bet365

Η απουσία του τιμωρημένων Πέλκα και Μπίσεσβαρ μπορεί να είναι το… εισιτήριο του Ρόμπερτ Μακ στην ασπρόμαυρη ενδεκάδα για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας απέναντι στον Ατρόμητο.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Γκρέμιο – Σάο Πάολο. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Ρόμπερτ Μακ επέστρεψε το καλοκαίρι στην Τούμπα, ως δανεικός από τη Ζενίτ, με στόχο να παίξει, να πάρει χρόνο συμμετοχής και να παραμείνει «ζεστός», κάτι που στην παγωμένη Αγία Πετρούπολη δε θα είχε την ευκαιρία να το κάνει με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Οι πολλές αλλαγές στο απίστευτα ταραγμένο ασπρόμαυρο καλοκαίρι και η παρουσία στο ρόστερ της ομάδας πολλών ποδοσφαιριστών στην ίδια θέση (αν και ο Μακ γύρισε στην Τούμπα για να παίξει ως δεύτερος επιθετικός, δίπλα στον Πρίγιοβιτς) τον οδήγησαν στον πάγκο.

Με τον Στανόγεβιτς ήταν βασικός, αλλά με τον Λουτσέσκου ξεκίνησε σε μόλις τρία παιχνίδια στην αρχική ενδεκάδα,(με Λεβαδειακό, με Παναιτωλικό και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου έγινε αλλαγή στο 68ο λεπτό), καθώς ο Ρουμάνος προπονητής έδειξε να έχει άλλες προτιμήσεις, με βασικότερη αυτή του Δημήτρη Πέλκα και τον Αντρέ Βιεϊρίνια στο άλλο άκρο της επιθετικής γραμμής.

Μετά από 16 παιχνίδια, δηλαδή 1.440 λεπτά, ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός έχει βρεθεί ακριβώς το μισό χρόνο (750’) στο γήπεδο, μετρώντας 3 γκολ, ένα σε κάθε διοργάνωση.

ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Ο Ρόμπερτ Μακ ξεκίνησε βασικός στη φιλική αναμέτρηση με τη Νορβηγία, που έληξε με νίκη της Σλοβακίας 1-0, έχοντας θετική παρουσία προτού αντικατασταθεί από τον Μπερό στο 74ο λεπτό του αγώνα.

Ο Μακ αναμένεται να βρίσκεται σήμερα πίσω στη Θεσσαλονίκη και να τεθεί ξανά στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενόψει της αναμέτρησης των «ασπρόμαυρων» με τον Ατρόμητο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα