Επίσκεψη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Μητρόπολη Μαρωνείας - Κομοτηνής

Επίσκεψη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Μητρόπολη Μαρωνείας - Κομοτηνής

Επίσκεψη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στην Μητρόπολη Μαρωνείας - Κομοτηνής

Την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας - Κομοτηνής επισκέφτηκαν τα μέλη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, που παρέδωσαν μία φανέλα της ομάδας στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων.

Την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας-Κομοτηνής επισκέφτηκαν τα μέλη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Η αντιπροσωπεία της Ακαδημίας που είναι στην Κομοτηνή για το "Scouting Camp" είχε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας-Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στην διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν πολλά σημαντικά θέματα. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχτηκε με χαρά τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Καραταϊδη, τον Γενικό Αρχηγό της Κ-20 κ.Ιμπαγάσα, τον Διευθυντή Σχολών κ. Νάνο, τον Επικεφαλή Scouting κ. Αμανατίδη, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Τοπολιάτη και τους προπονητές κ. Πάντο, κ. Κοψαχείλη και κ. Σκαλτσά. 
 
Θέμα συζήτησης ήταν το ποδόσφαιρο αλλά και η εκπαίδευση των Νέων με τον Σεβασμιώτατο να τονίζει ότι τα παιδιά έχουν ανάγκη από στόχους και πρότυπα και ότι οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι προπονητές τους έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης. Ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Καραταϊδης δώρισε στον Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων την επίσημη φανέλα του Ολυμπιακού με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας ενώ ο Σεβασμιώτατος έδωσε σε όλους από ένα ημερολόγιο της Μητρόπολης. Στην συνάντηση παρέστησαν και οι υπεύθυνοι της Σχολής Κομοτηνής Νίκος Βασιλειάδης και Φώτης Κωνσταντινίδης.

Best of internet