Ιγκλέσιας: «Πάντα ταπεινός»

Ιγκλέσιας: «Πάντα ταπεινός»

 Ιγκλέσιας: «Πάντα ταπεινός»

Ο Αργεντινός χαφ του Αστέρα μίλησε στους συμπατριώτες του για την πορεία της καριέρας του 

 
 
Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στο ποδόσφαιρο έδειξε ο Ιγκλέσιας, μέσω των όσων είπε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Οπου και μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον Αστέρα Τρίπολης.
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
-Είσαι αρκετό καιρό στον Aστέρα. Τι ξεχωρίζεις από την ομάδα;
«Είμαι 3 χρόνια στον Αστέρα! Γνωρίζω τον σύλλογο από όταν ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία. Ηταν πάντα ταπεινός σύλλογος ο Αστέρας και έτσι παραμένει». 
 
-Πώς είναι μια μέρα σου εκεί;
«Η ζωή κυλάει ήρεμα. Σηκώνομαι το πρωί πηγαίνω την κόρη μου στο σχολείο και όταν γυρίζει ξεκουραζόμαστε το μεσημέρι. Τα απογεύματα όταν δεν υπάρχει προπόνηση βγαίνουμε βόλτες στο κέντρο της πόλης». 
 
-Υπάρχουν άλλοι Αργεντίνοι στην ομάδα;
«Ναι, κάνουμε πολύ παρέα με τον Χουάν Μουνάφο και την οικογένεια του. Επίσης, βρισκόμαστε αρκετά με τον Ινσάλντο και τον Τόνσο. Η κόρη μου κάνει παρέα με τα παιδιά του Χουάν, πάνε μαζί σχολείο». 
 
-Το φαγητό στην Ελλάδα πως είναι; Οργανώνεται μπάρμπεκιου;
«Αρκετές φορές κάνουμε μπάρμπεκιου αλλά μου αρέσει πολύ το ελληνικό φαγητό. Τρώμε πολύ ελληνικό φαγητό όπως παστίτσιο, μουσακά και σουβλάκι». 
 
-Μιλάς καλά ελληνικά;
«Ναι, πολύ καλά». 
 
-Μένεις κοντά στο γήπεδο της ομάδας;
«Η Τρίπολη είναι μια μικρή πόλη, δεν υπάρχουν πολύ μακρινές αποστάσεις». 
 
-Εκανες φίλους από το ποδόσφαιρο;
«Πολλούς. Θα ήταν άδικο να αναφέρω ορισμένους. Είχα την τύχη να γνωρίσω πολύ καλούς ανθρώπους, Ισπανούς, Αργεντίνους, Ελληνες».
 
-Πως αξιολογείς την μέχρι τώρα καριέρα σου;
«Είμαι πολύ περήφανος για την καριέρα μου. Έχω εξελιχθεί χρόνο με το χρόνο. Πάντα πίστευα ότι ο μόνος τρόπος βελτίωσης  είναι η δουλειά. Προσπάθησα να διατηρήσω πάντα την ισορροπία. Ποτέ δεν ξέχασα τις ρίζες μου και η ταπεινοφροσύνη είναι η βάση της καριέρας μου».
 
-Ποια είναι η γνώμη σου για τη Εθνική Αργεντινής;
«Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος και πιστεύω πολύ στην ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο». 

Best of internet