Προπόνηση με Κάνιας και Πέλκα

Προπόνηση με Κάνιας και Πέλκα

Προπόνηση με Κάνιας και Πέλκα

Χαμόγελα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που είδε τους Κάνιας και Πέλκα να προπονούνται την Τρίτη και τον Μαουρίσιο να ανεβάζει στροφές μέχρι την οριστική επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα.    

Ευχάριστα τα νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος είδε την Τρίτη (14/11) τόσο τον Χοσέ Κάνιας, όσο και τον Δημήτρη Πέλκα να προπονούνται κανονικά, ενώ θετικά νέα υπάρχουν και για το Χοσέ Μαουρίσιο.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Την Τρίτη (14.11) η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στον τομέα της τακτικής, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στην κυκλοφορία της μπάλας μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν κανονικά οι Δημήτρης Πέλκας και Χοσέ Κάνιας, που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους. Ο Μάριν Λέοβατς ολοκλήρωσε το μισό πρόγραμμα και στην συνέχεια έκανε θεραπεία για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από χτύπημα στο γόνατο.

Ο Γιάννης Μυστακίδης έβγαλε και αυτός την μισή προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και στην συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα επανένταξης, ενώ τέλος ο  Μαουρίσιο, αναμένεται να μπει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα από αύριο.

Την Τετάρτη (15.11) η ομάδα θα προπονηθεί στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία στις 17:00».

Best of internet