Οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού...

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού...

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού...

Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει τον Γενάρη να ενισχυθεί σε τρεις θέσεις, έχοντας πάντα στην... ατζέντα του τον Μιραλάς και την προσπάθειά του μέχρι τέλους για τον Βέλγο.

Οι Πειραιώτες κοιτάζουν ήδη τις επιλογές και τις προοπτικές τους για έναν winger, έναν φορ και στα μετόπισθεν για έναν ακραίο μπακ. Προφανώς και έχουν και τα... δικά τους παιδιά υπό στενή παρακολούθηση, όπως τους Σιώπη και Ρισβάνη ή και τον Γιαννιώτη, όμως η προτεραιότητα φαίνεται να είναι η ενίσχυση από το εξωτερικό. Για να έρθουν παίκτες βέβαια πρέπει και δεδομένα να φύγουν ποδοσφαιριστές. Περιπτώσεις υπό αποχώρηση παραμένουν εκτός από τον Βούκοβιτς εκείνες των Εμενίκε, Μίλιτς, Μάρτινς, Ζντιέλαρ ή ακόμα και του Φιγκέιρας... 
 
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΨΑΞΕΙ ΞΑΝΑ ΓΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΙΡΑΛΑΣ
Το story του Μιραλάς με τον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι είναι ευρέως γνωστό. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ψάξει όμως και τώρα δυνατά το θέμα του Βέλγου. Θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητές τους έχοντας ξανά... σύμμαχο τον Κέβιν Μιραλάς και το γεγονός πως θέλει να πάρει ματς για να είναι στους εκλεκτούς του Βελγίου για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη. Από τα υπόλοιπα ονόματα ως προς την γραμμή κρούσης στην μεταγραφική επικαιρότητα συντηρούνται ακόμα των Ιντέγε και Βέλλιου.
 
ΑΚΡΑΙΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ΒΕΛΓΩΝ ΓΙΑ ΟΤΖΙΤΖΑ ΟΦΟΕ
Πάντως ως προς τον Οφόε στην παρούσα φάση δεν προκύπτει ο παίκτης να έχει τάσης φυγής. Από πηγές κοντά στον Ολυμπιακό τονίζεται ότι ουδέποτε ο Βέλγος έχει εκφράσει κάτι τέτοιο. Οι Βέλγοι... πάτησαν κυρίως βέβαια στην ληστεία που έγινε στο σπίτι του.

Best of internet