Φύσσας: «Ζητώ σύνεση και ταπεινότητα απ' όλους»

Φύσσας: «Ζητώ σύνεση και ταπεινότητα απ' όλους»

Gazzetta team
Φύσσας: «Ζητώ σύνεση και ταπεινότητα απ' όλους»

bet365

Λίγο μετά την υπογραφή των 14 επαγγελματικών συμβολαίων από παιδιά των ακαδημιών του Παναθηναϊκού, ο Τάκης Φύσσας μίλησε στο επίσημο site του «τριφυλλιού» και ζήτησε απ' όλα τα παιδιά σύνεση και ταπεινότητα.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού:

«Η σημερινή ημέρα με την υπογραφή 14 επαγγελματικών συμβολαίων με ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Παναθηναϊκού είναι απλά η συνέχεια αυτού που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο όταν υπέγραψαν επτά παιδιά το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο.

Θέλω να υπογραμμίσω προς κάθε κατεύθυνση ότι στόχος μου δεν είναι τα πολλά και τα «μεγάλα» λόγια, ούτε να «ευλογώ τα γένια μου». Ζητάω σύνεση και ταπεινότητα από όλους, χαρά και εργατικότητα από τα παιδιά της ακαδημίας μας. Η φιλοσοφία μου είναι ξεκάθαρη: δημιουργία ολοκληρωμένων ποδοσφαιριστών, αξιοποίηση κάθε δυνατού στοιχείου όπως προστάζει το σύγχρονο ποδόσφαιρο, εύρεση ταλέντων.

Στην ακαδημία δουλεύουμε όλοι, από τον πρώτο έως τον τελευταίο στην ιεραρχία, με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού, έχοντας σταθερά το βλέμμα μας να «χτίσουμε» με όσο το δυνατόν πιο στέρεες βάσεις το μέλλον του συλλόγου.

Αυτή εδώ είναι μια αφετηρία για τους συγκεκριμένους 14 ποδοσφαιριστές. Για να φτάσουν στο στόχο τους θα χρειαστεί να υπερπηδήσουν πολλά εμπόδια και για να τα καταφέρουν θα απαιτηθεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια στη νοοτροπία.

Θα ήθελα αυτή η μέρα να είναι μέρα χαράς για τα παιδιά που θα τη θυμούνται όλη τους τη ζωή.».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα