Μπαίνουν στο τέλος της εβδομάδας Κουρμπέλης και Γιόχανσον

Μπαίνουν στο τέλος της εβδομάδας Κουρμπέλης και Γιόχανσον

Νίκος Αθανασίου
Μπαίνουν στο τέλος της εβδομάδας Κουρμπέλης και Γιόχανσον

bet365

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει μια φλεγμονή στο γόνατο ενώ ο Σουηδός μπακ δεν έχει κάτι σοβαρό και αμφότεροι θα μπουν στις προπονήσεις προς το τέλος της εβδομάδας.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής την Κυριακή στην Λεωφόρο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει δύο «πονοκεφάλους» να αντιμετωπίσει. Ο λόγος για τον Δημήτρη Κουρμπέλη και τον Ματίας Γιόχανσον. Αμφότεροι έκαναν μαγνητική. Ο Έλληνας μέσος έχει φλεγμονή στην επιγονατίδα και θα κάνει 2-3 μέρες ατομικό ενώ ο Σουηδός μπακ υποφέρει από ενοχλήσεις στην αριστερή κνήμη και θα μπει στις προπονήσεις το αργότερο την Πέμπτη. Όπως όλα δείχνουν θα είναι στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού για το παιχνίδι με την «Ένωση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα