Επιστροφές στην ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟ!

Γιώργος Τσακίρης
Επιστροφές στην ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟ!

bet365

Ο Χιμένεθ είδε και τους Τσόσιτς - Κλωναρίδη να συμμετέχουν στην προπόνηση της ΑΕΚ και ξεκινάει ιδανικά την προετοιμασία για τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναμενόταν οι Ούρος Τσόσιτς και Βίκτωρ Κλωναρίδης είναι πλέον διαθέσιμοι. Οι δυο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και αν όλα εξελιχθούν καλά θα είναι στην επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ να τους ξεκινήσει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό...

Επιστροφή στις προπονήσεις λοιπόν για τους παίκτες της Ένωσης έπειτα από την τριήμερη άδεια που είχαν από τον Μανόλο Χιμένεθ και έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα στην Λεωφόρο με αντίπαλο τους «πράσινους», ένα πολύ σημαντικό ματς τη στιγμή που πλέον στα Σπάτα υπάρχει η αγωνία για το τι έχει συμβεί με τον Γιάκομπ Γιόχανσον.

Εννοείται πως εκτός προπόνησης (απόλυτα δικαιολογημένα) παρέμειναν οι οκτώ διεθνείς με τις Εθνικές Ελλάδας Ανδρών (Ανέστης, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας) Νέων (Γιούσης) Ελπίδων (Γαλανόπουλος) Σουηδίας (Γιόχανσον) Ισλανδίας (Τρίστασον) και Αλβανίας (Αϊντάρεβιτς).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα