Ρόκα στους παίκτες του: «Σας πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι θα σωθούμε»

Δημήτρης Τομαράς
Ρόκα στους παίκτες του: «Σας πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι θα σωθούμε»

bet365

Σίγουρος για την παραμονή του Πλατανιά εμφανίστηκε μιλώντας στους παίκτες στην πρώτη του προπόνηση στην ομάδα ο κόουτς Χοσέ Ρόκα. Τον παρουσίασε ο πρόεδρος Μανώλης Μαθιουλάκης.
Την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του Πλατανιά είχε το μεσημέρι της Δευτέρας ο νέος τεχνικός της ομάδας, Χοσέ Μανουέλ Ρόκα. Τον Ισπανό προπονητή σύστησε στους ποδοσφαιριστές ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, Μανώλης Μαθιουλάκης.
«Σας παρουσιάζω τον νέο σας τεχνικό, ο οποίος είναι ο κ. Ρόκα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα σε άλλες ομάδες και το γνωρίζει. Πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει και από την πλευρά σας, αυτό που ζητάω, είναι να τον βοηθήσετε στο έργο του», ανάφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μαθιουλάκης. Στην συνέχεια μίλησε στους παίκτες ο Ρόκα. Μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποίθηση ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία θα επιτευχθεί. Παράλληλα ζήτησε σκληρή δουλειά από όλους, αρχής γενομένης από σήμερα. «Σας πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι θα σωθούμε. Όλοι μαζί θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την... αντεπίθεσή μας στο πρωτάθλημα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε», σχολίασε.
Μιλώντας και στα ελληνικά ο Ρόκα είπε και ότι έχει περάσει ξανά από ανάλογη κατάσταση σε ομάδες και σε όλες τα κατάφερε και τις κράτησε. Ζήτησε ψυχή, πίστη και αυτοπεποίθηση και όλοι μαζί να διορθώσουν και να ανατρέψουν την κατάσταση.
Στην πρώτη του προπόνηση, ο Ρόκα έδωσε έμφαση στις ασκήσεις κατοχής με στόχο την αλλαγή από επίθεση σε άμυνα. Ο Βάντερσον ακολούθησε το πρόγραμμα σε πιο συντηρητικό όμως ρυθμό και αναμένεται από αύριο Τρίτη να ανεβάσει στροφές. Ατομικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει μέχρι και αύριο Τρίτη ο Κοροβέσης και από την Τετάρτη θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Τέλος ο Κρος έκανε ατομικό πρόγραμμα, περισσότερο όμως για προληπτικούς λόγους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα