Τρίστασον: «Να βρώ κάτι άλλο»!

Τρίστασον: «Να βρώ κάτι άλλο»!

 Τρίστασον: «Να βρώ κάτι άλλο»!

Ο διεθνής Ισλανδός της ΑΕΚ άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τον Γενάρη κιόλας βγάζοντας και μια πικρία για το γεγονός ότι δεν του δόθηκαν οι ευκαιρίες που ήθελε

Με συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «fotbolti» ο Τρίστασον επί της ουσίας επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ που τον ήθελε να ψάχνεται προκειμένου να τελειώσει πρόωρα τον δανεισμό του (που λήγει το καλοκαίρι) με την ΑΕΚ με στόχο να βρει μια άλλη ομάδα στην οποία θα 'χει χρόνο συμμετοχής.

Εννοείται πως το βασικό ζητούμενο για τον διεθνή Ισλανδό είναι η παρουσία του στα τελικά του Μουντιάλ το καλοκαίρι και γνωρίζει ότι όσο δεν έχει χρόνο συμμετοχής κάτι τέτοιο ίσως γίνει δύσκολο.

«Δεν είμαι στη καλύτερη δυνατή θέση. Γι' αυτό και περιμένω κάτι τον Ιανουάριο, να βρω κάτι άλλο και να παίζω», είπε ο Τρίστασον και άνοιξε την πόρτα για τέλος της συνεργασίας με την ΑΕΚ από τον Ιανουάριο, ενώ στη συνέχεια έβγαλε και πικρία για το γεγονός πως δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που θεωρεί ότι άξιζε.

«Ό,τι και αν κάνω, δεν είναι αρκετό. Είχα ένα πολύ καλό παιχνίδι και μου έδωσαν συγχαρητήρια από όλο το σταφ, όμως στο επόμενο ήμουν εκτός αποστολής. Πρέπει να βρω κάτι καινούργιο. Γνωρίζουν πως σκέφτομαι, γνωρίζουν επίσης ότι είμαι στην Εθνική. Χρειάζομαι να παίζω και εφόσον ο προπονητής δε με βάζει, θα πρέπει να σκεφτώ άμεσα το μέλλον μου».

Best of internet