Έτοιμη για το σερί που θα της αλλάξει τους στόχους η ΑΕΛ

Φώτης Καρακούσης
Έτοιμη για το σερί που θα της αλλάξει τους στόχους η ΑΕΛ

bet365

Πέντε ματς μένουν για το τέλος του πρώτου γύρου με την ΑΕΛ να έχει την ευκαιρία να ξεφύγει βαθμολογικά έχοντας με διαφορά το πιο βατό πρόγραμμα.

Η αλήθεια είναι πως στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς τα πράγματα μόνο καλά δεν πήγαν για την ΑΕΛ. Οι... βυσσινί είχαν δύσκολο πρόγραμμα, γνώρισαν όμως βαριές ήττες με συνέπεια να αλλάξουν τρεις προπονητές. Ο τρίτος, ο Ηλίας Φυντάνης δείχνει να έχει νοικοκυρέψει την ομάδα που κατάφερε να φτάσει στους 10 βαθμούς, έχοντας μάλιστα στα τελευταία τρία ματς δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Με τους 10 βαθμούς η ΑΕΛ βρίσκεται στην 13η θέση, αλλά πλέον μπορεί να βλέπει το μέλλον με πιο θετική ματιά. Και μπορεί να το κάνει και γιατί βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, αλλά και γιατί το πρόγραμμα δείχνει εξαιρετικά βατό. Τρία παιχνίδια εντός έδρας με αντιπάλους όπως ο Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη από τα οποία μπορεί να έρθει το απόλυτο και δύο εκτός με Παναιτωλικό και Λαμία όπου και εκεί μπορεί η ΑΕΛ να κερδίσει πράγματα.

Βέβαια με την ίδια ευκολία μπορεί και να χάσει, καθώς όλα τα ματς αυτά είναι τελικοί, από την στιγμή που απέναντι στους παίκτες του Ηλία Φυντάνη θα βρεθούν ομάδες με τους ίδιους στόχους. Τότε το άγχος αρχίζει να κάνει την εμφάνισή του μια και η κάθε νίκη είναι πάνω από τρεις βαθμοί και η κάθε ήττα πάλι μετράει περισσότερο.

Το σίγουρο πάντως είναι πως στην ΑΕΛ πιστεύουν ό,τι μπορούν να πάρουν κάτι από όλα τα ματς, όπως μας είχε τονίσει και ο Θωμάς Ναζλίδης. Βέβαια όλα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο, εκεί που η ΑΕΛ του ξεκινήματος του πρωταθλήματος δεν θα είχε ελπίδες για κάτι καλό, παρά το εξαιρετικά βατό πρόγραμμα, αλλά αυτή των τελευταίων αγώνων, έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει πως μπορεί να πετύχει κάτι καλό και ίσως να αλλάξει ακόμα και τους στόχους της για την φετινή χρονιά...

Η βαθμολογία

ΑΕΛ 13η θέση με 10 βαθμούς

Οι αγωνιστικές που μένουν ως το τελος του πρώτου γύρου

11η αγωνιστική ΑΕΛ-Απόλλωνας

12η αγωνιστική Παναιτωλικός-ΑΕΛ

13η αγωνιστική ΑΕΛ-ΠΑΣ Γιάννινα

14η αγωνιστική ΑΕΛ-Ξάνθη

15η αγωνιστική Λαμία-ΑΕΛ

Όντως μπορεί να κερδίσει κάτι από όλα τα ματς

Βλέποντας το πρόγραμμα η αλήθεια είναι πως ο Ναζλίδης έχει δίκιο, καθώς η ΑΕΛ μπορεί να κερδίσει βαθμούς από όλα τα ματς. Στα τρία εντός έχει τον πρώτο λόγο, με την Ξάνθη να δείχνει πιο επικίνδυνη για να της κόψει βαθμούς. Ενώ και στα δύο εκτός, κανείς δεν μπορεί να πει πως το Αγρίνιο και η Λαμία είναι οι έδρες φόβητρο. Συνολικά οι βυσσινί μπορούν να μαζέψουν από 8 έως και 13 βαθμούς σε αυτά τα ματς, αρκεί ξαναλέμε να έχουν την εικόνα που έχουν στα τελευταία παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα