Προς πώληση τα εισιτήρια της Λαμίας για το παιχνίδι με την Κέρκυρα

Gazzetta team
Προς πώληση τα εισιτήρια της Λαμίας για το παιχνίδι με την Κέρκυρα

bet365

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, η Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους της για την προπώληση των εισιτηρίων του παιχνιδιού με την Κέρκυρα (18/11, 15.00) για την 11η αγωνιστική της Superleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με την ΑΟ Κασσιόπη Κέρκυρα το επόμενο Σάββατο (18/11, 15:00).

Από τo Σάββατο (11/11) όσοι επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο τους διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας της VIVA.gr και τα συνεργαζόμενα με αυτή καταστήματα.

Από την Δευτέρα (13/11) θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων και από τα γραφεία της ΠΑΕ (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) από τις 10:00 έως τις 20:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

15 ευρώ για τις κερκίδες 1 έως και 7.
10 ευρώ για τις κερκίδες 9 έως και 17.
1 ευρώ το παιδικό-μαθητικό (γενν. από 1/1/2000) για όλες τις κερκίδες εκτός των 3,4 και VIP στις οποίες δεν θα εκδοθούν παιδικά-μαθητικά εισιτήρια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα