Εκείνοι που... χάθηκαν

Γιώργος Ντυμένος
Εκείνοι που... χάθηκαν

bet365

Στη Σούπερ Λιγκ υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που ενώ πέρσι ήταν βασικοί, φέτος βρίσκονται μεταξύ... εξέδρας και... εξέδρας
Η μπάλα πολλές φορές παίζει άσχημα παιχνίδια. Οπως και η μοίρα. Σίγουρα κανείς δεν είναι προπονητής, ώστε να ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί, όμως υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενώ πέρσι ήταν βασικοί και καλοί, στην τρέχουσα σεζόν βρίσκονται μεταξύ... εξέδρας και εξέδρας. Κάτι που δεν περνά απαρατήρητο, από τη στιγμή μάλιστα που πλησιάζουμε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ας δούμε τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΣΤΑΚΟΣ: Τον περασμένο Γενάρη ανηφόρισε στον Ηρακλή ως δανεικός, με σκοπό να πάρει ματς στα πόδια του και ήταν εκ των κορυφαίων του Γηραιού. Σε 10 ματς πέτυχε 3 γκολ και έδωσε μία ασίστ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο «θαύμα» της παραμονής του Γηραιού. Το καλοκαίρι επέστρεψε στο Περιστέρι και παρότι υπήρξαν προτάσεις για την απόκτησή του, ο Ατρόμητος τις αρνήθηκε. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί μόλις 26 λεπτά στον αγώνα Κυπέλλου με τα Τρίκαλα.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Πέρσι «πάλεψε» να κρατήσει τον Λεβαδειακό στη κατηγορία – έμεινε τελικά λόγω του υποβιβασμού του Ηρακλή – όταν από τον Μάρτιο και μετά, πέτυχε 4 γκολ σε 7 ματς. Στη τρέχουσα σεζόν έχει ελάχιστη παρουσία. Στο πρωτάθλημα έπαιξε 2 φορές ως αλλαγή τις πρώτες αγωνιστικές και πλέον, έχει μονιμοποιηθεί εκτός αποστολής.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΠΕΡΙΟΣ: Ηταν για χρόνια «μόνιμος» στην τριάδα των στόπερ του ΠΑΣ. Μέχρι στιγμής δεν έχει παίξει στο πρωτάθλημα – αγωνίστηκε στα 2 παιχνίδια του Κυπέλλου – και μάλιστα τις τελευταίες αγωνιστικές βρίσκεται και εκτός 18αδας.
ΑΛΕΞΑΝΤΑΡ ΣΤΑΝΙΣΑΒΛΙΕΒΙΤΣ: Πριν από περίπου ένα χρόνο τέθηκε ζήτημα αποχώρησής του, όμως «πάλεψε» για τη θέση του και από τον Γενάρη και μετά, μέτρησε 12 συμμετοχές (2 γκολ, 1 ασίστ). Στη τρέχουσα σεζόν όμως... αγνοείται. Ηταν βασικός στην πρεμιέρα με τον ΠΑΣ και η 2η – και τελευταία – εμφάνισή του με τη φανέλα του Αστέρα ήταν στα τέλη του Σεπτεμβρίου, σε ένα παιχνίδι του Κυπέλλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα