Διαρρήκτες «χτύπησαν» και τα σπίτια των Οφόε και Ομάρ

Διαρρήκτες «χτύπησαν» και τα σπίτια των Οφόε και Ομάρ

Gazzetta team
Διαρρήκτες «χτύπησαν» και τα σπίτια των Οφόε και Ομάρ

bet365

Θύματα διαρρηκτών έπεσαν ακόμα δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Βάντις Οτζίτζα Οφόε και Ομάρ Ελαμπντελαουί, από τους οποίους πήραν τιμαλφή μεγάλης αξίας.

Μετά τον Εμενίκε και τον Προτό η σπείρα που έχει βάλει στο στόχαστρο σπίτια παικτών σε Βούλα, Βάρη, Γλυφάδα και άλλες περιοχές... χτύπησε και τα σπίτια των Ομάρ και Οφόε. Σε αυτή την περίπτωση οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι εντόπισαν ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες και μόλις 15 λεπτά πριν τη μία τα ξημερώματα εισήλθαν και στις δύο οικίες και αφαίρεσαν από τον μεν Ελαμπντελαουί τιμαλφή μεγάλης αξίας, από τον δε Οφόε, τιμαλφή μεγάλης αξίας και χρήματα. Οι Αρχές αναλύουν τυχόν βιντεοληπτικά υλικά ως ένα πρώτο στοιχείο για την έρευνά τους, στην προσπάθεια εντοπισμού των δραστών.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Ελλάδα – Κροατία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα