ΠΑΟΚ: Εξετάζει τον Αλεξάντερ Μπούτνερ (vids)

ΠΑΟΚ: Εξετάζει τον Αλεξάντερ Μπούτνερ (vids)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Εξετάζει τον Αλεξάντερ Μπούτνερ (vids)

bet365

Το όνομα του Ολλανδού αριστερού μπακ της Φίτεσε, που έφτασε να αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ ενόψει Ιανουαρίου.

Ο «Δικέφαλος» είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι στην προσεχή μεταγραφική περίοδο θα κινηθεί για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, όσο ο Λεβέκ είναι πιο κοντά στην έξοδο παρότι στην επιστροφή του στο γήπεδο, με την περίπτωση του Αλεξάντερ Μπούτνερ να είναι αυτή που φαίνεται πως έχει προκριθεί από τους «ασπρόμαυρους».

Ο Μπούτνερ βασικός και στα 11 παιχνίδια της Φίτεσε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Eredivisie (χωρίς να χάσει λεπτό και μετρώντας 4 ασίστ) αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του Αγιαξ και αγωνίστηκε στην ομάδα του Αρνεμ το διάστημα 2008-12, προτού υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν «έπιασε» στην Πρέμιερ Λιγκ και δεν μέτρησε περισσότερες από 28 συμμετοχές τη διετία 2012-14, στη Γιουνάιτεντ του Φέργκιουσον και του Μόγιες, πριν πάρει μεταγραφή για την Ντιναμό Μόσχας, βρεθεί για ένα εξάμηνο (Ιανουάριος-Ιούνιος ’16) στην Αντερλεχτ και επιστρέψει στη Φίτεσε τον περασμένο Ιανουάριο.

Το όνομα του 28χρονου αμυντικού, που αναφέρει σήμερα η εφημερίδα «Arena Press», προφανώς και θα απασχολήσει ακόμη περισσότερο, όσο πλησιάζουμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα