Νέα επαφή με Μποτία, σε καλό δρόμο του Μπεν

Νέα επαφή με Μποτία, σε καλό δρόμο του Μπεν

Gazzetta team
Νέα επαφή με Μποτία, σε καλό δρόμο του Μπεν

bet365

Σε προχωρημένες επαφές με τον Μοχάμεντ Μπεν βρίσκεται ο Ολυμπιακός για την ανανέωση της συνεργασίας τους, την ώρα που έχει ξεκινήσει επαφές και με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ακτή Ελεφαντοστού – Μαρόκο. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μπεν και Μποτία είναι δύο από τους ποδοσφαιριστές που ο Ολυμπιακός επιθυμεί να διατηρήσει στις τάξεις του και ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές για την ανανέωση των συμβολαίων τους. Σύμφωνα με την Live Sport με τον Μπεν τα πράγματα βρίσκονται σε καλό δρόμο αφού έχει βρεθεί σημείο επαφής και οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για νέο διετές συμβόλαιο.

Για τον επιθετικό από τις Καμόρες ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Ερυθρός Αστέρας. Όσον αφορά τον Αλμπέρτο Μποτία στις πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε διαφορά στο οικονομικό αφού σύμφωνα με το δημοσίευμα οι εκπρόσωποι του Ισπανού στόπερ αξιώνουν συμβόλαιο ύψους ενός εκατ. ευρώ ετησίως για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μεταξύ των δύο πλευρών θα υπάρξει νέα επαφή και υπάρχει αισιοδοξία ότι οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα