Επαφές με Μπουλό ενόψει Γενάρη ο Λεβαδειακός

Δημήτρης Τομαράς
Επαφές με Μπουλό ενόψει Γενάρη ο Λεβαδειακός

bet365

Δίαυλο επικοινωνίας με τον free agent Μπουλό για να κλείσει τον Γενάρη έχει ανοίξει ο Λεβαδειακός που δεδομένα θα ενισχυθεί. Ο Λεβαδειακός θέλει και για του χρόνου τον Ανιγκό.
Ο 27χρονος Γκαμπονέζος μέσος, Φρεντερίκ Μπουλό, ο οποίος έχει περάσει από Μονακό, Σταντάρ και είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Γαλλίας, μπορεί να αποτελέσει την επόμενη προσθήκη των Βοιωτών. Ο Μπουλό που είναι χωρίς ομάδα και έχει και γαλλικό διαβατήριο είναι σε επαφές με τον Λεβαδειακό για να κλείσει ενόψει Γενάρη. Ο Μπουλό αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ, με την ίδια ευχέρεια σε δεξιά και αριστερή πλευρά.
Σε επίπεδο ανδρών είναι διεθνής με την Γκαμπόν. Άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Μονακό. Το 2009 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα των Μονεγάσκων και το 2011 παραχωρήθηκε στην Καέν. Από εκεί βρέθηκε στην Σταντάρ Λιέγης και μετά στην Τσάρλτον. Το 2015 έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στη Ρεμς, από την οποία έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι. Το μείον του είναι πως το τελευταίο διάστημα δεν είχε ματς στα πόδια του. Η πιο μεγάλη μεταγραφή του ήταν στα 2,5 εκατ. ευρώ. Γενικότερα ο Λεβαδειακός πάντως θα ενισχυθεί τον Γενάρη.
Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΝ ΑΝΙΓΚΟ
Όσο για το θέμα του προπονητή ο Ανιγκό ο Γάλλος έχει ένα χρόνο συμβολαίου. Στον Λεβαδειακό θα ήθελαν να τον κρατήσουν και του χρόνου και ο ίδιος νιώθει πολύ καλά στους Βοιωτούς, όμως είναι ακόμα νωρίς για να ξεκαθαρίσει κάτι τέτοιο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα