Παρέλαβαν τα βραβεία τους Ναδάλες και Γιάκος

Gazzetta team
Παρέλαβαν τα βραβεία τους Ναδάλες και Γιάκος

bet365

Τα βραβεία των MVP για τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής με τον Πλατανιά και της 9ης με την Κέρκυρα, παρέλαβαν οι Φόνσι Ναδάλες και Ευριπίδης Γιάκος.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων για θέματα αθλητισμού, Παντελής Κολόκας και ο εκπρόσωπος χορηγού εταιρείας της ομάδας, Βασίλης Τζώρτζης.

Οι δηλώσεις του Φόνσι Ναδάλες:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο, γιατί αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη ότι κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω».

Για το πρόσφατο ματς με τον Απόλλωνα: «Κάθε ομάδα έχει στο πρόγραμμά της ένα κακό παιχνίδι και έτσι το εκλαμβάνουμε κι εμείς. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το μόνο που κάνουμε είναι να το ξεχάσουμε και να προχωρήσουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για το δικό του εντυπωσιακό ξεκίνημα, που τον φέρνει πρώτο σε ασίστ στο πρωτάθλημα: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος που συμβαίνει αυτό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά που γίνεται με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου και όλο αυτό είναι το αποτέλεσμα της σωστής δουλειάς».

Για το τι σημαίνει ο ΠΑΣ Γιάννινα πλέον γι’ αυτόν: «Είναι η 2η ομάδα μου εκτός Ισπανίας. Την αισθάνομαι σαν το σπίτι μου, την οικογένειά μου. Όλοι στη χώρα με έχουν υποδεχτεί πολύ καλά, οι σχέσεις είναι άψογες και είναι μέσα στην καρδιά μου η ομάδα».

Για το αν έγινε συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα, θα δούμε. Είμαι χαρούμενος στην ομάδα και τη χώρα και από τον κόσμο και από τις συνθήκες. Γιατί όχι, θα μιλήσουμε και πιστεύω ότι θα γίνει».

Οι δηλώσεις του Ευριπίδη Γιάκου:

«Έχει περάσει πολύς καιρός από το ματς με την Κέρκυρα. Μεσολάβησε ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για την ομάδα. Ήταν μια κακιά στιγμή, έγιναν λάθη στο ματς με τον Απόλλωνα, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε στο δρόμο που ήμασταν πριν απ’ αυτό το παιχνίδι. Αυτό θα γίνει μέσα από σκληρή δουλειά αυτές τις μέρες για να είμαστε έτοιμοι στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Μας πλήγωσε η ήττα, γιατί δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θα μας ανέβαζε ψηλά στη βαθμολογία. Μας πείραξε η ήττα, μας στενοχώρησε και ανυπομονούμε να έρθει το επόμενο παιχνίδι να δείξουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Θα έρθουν και πάλι τα θετικά αποτελέσματα».

Για το αν το γκολ που έβαλε ήταν και κάποια απάντηση σε όσους τον αμφισβητούν: «Δεν έχω να απαντήσω κάτι σε κάποιον, αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι και για τον εαυτό μου, αλλά και για την ομάδα, να πετυχαίνω γκολ και να κερδίζει η ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα