H ταινία του ΠΑΟΚ «ταξιδεύει» στο Μόναχο

H ταινία του ΠΑΟΚ «ταξιδεύει» στο Μόναχο

Gazzetta team
H ταινία του ΠΑΟΚ «ταξιδεύει» στο Μόναχο

bet365

Το ντοκιμαντέρ-ταινία, «90 χρόνια ΠΑΟΚ: Νοσταλγώντας το Μέλλον», ταξιδεύει εκτός Ελλάδας με μία ειδική προβολή σε κινηματογράφο του Μονάχου την ερχόμενη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Β. Ιρλανδία – Ελβετία με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Η ταινία του Νίκου Τριανταφυλλίδη θα ταξιδέψει πέρα από τα σύνορα και θα βρεθεί στο Μόναχο για μια σπέσιαλ προβολή το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας.

Το έργο, του οποίου και τα 90 λεπτά είναι αφιερωμένα στην ιστορία του Δικεφάλου σε συνάρτηση με τις κοινωνικές εξελίξεις μέσα από αφηγήσεις μεγάλων προσωπικοτήτων του συλλόγου, θα προβληθεί στον ελληνικό κινηματογράφο του Μονάχου «Gasteig» στις 13 Νοεμβρίου, με ώρα (τοπική) προβολής στις 18.30 το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα