Επαφή Μαρινάκη - Μώραλη και άμεσα το Δ.Σ. της ΠΑΕ

Επαφή Μαρινάκη - Μώραλη και άμεσα το Δ.Σ. της ΠΑΕ

Δημήτρης Τομαράς
Επαφή Μαρινάκη - Μώραλη και άμεσα το Δ.Σ. της ΠΑΕ

bet365

Οι Γιάννης Μώραλης και Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχουν άμεσα συνάντηση για το θέμα της προεδρίας (σ.σ. πιθανώς την Πέμπτη) και το αργότερο μέχρι την άλλη εβδομάδα θα γίνει το απαιτούμενο Δ.Σ..

Δρομολογούνται πλέον οι απαραίτητες εξελίξεις στον Ολυμπιακό μετά την δήλωση του κ. Μαρινάκη. Ο Γιάννης Μώραλης μετά από την πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη δήλωσε έτοιμος να αναλάβει προσωρινά την προεδρία.

Θα είναι το απαραίτητο στάδιο μέχρις ότου τελεσιδικήσουν οι υπάρχουσες δικαστικές υποθέσεις με τον κ. Μαρινάκη. Οι κ.κ. Μώραλης και Μαρινάκης θα έχουν άμεσα μία συνάντηση για το σκέλος της ανάληψης της προεδρίας. Το πιο πιθανό είναι αυτό να συμβεί την Πέμπτη έτσι ώστε και το Δ.Σ. για να οριστικοποιηθεί αυτή η αλλαγή να γίνει άμεσα (σ.σ. όπως όλες οι σχετικές αποφάσεις έτσι και αυτή πρέπει να περάσει από Δ.Σ.). Εφόσον στην ΠΑΕ δεν προλάβουν έως την Παρασκευή τότε το αργότερο μέχρι την άλλη εβδομάδα θα έχει πραγματοποιηθεί το Δ.Σ.. Εξάλλου ο Γιάννης Μώραλης δεν έφυγε ποτέ από την ομάδα. Ακόμα και το τελευταίο διάστημα παρά των υποχρεώσεών του στον Δήμο Πειραιά παρέμενε ενεργός και με πλήρη εικόνα όλων των θεμάτων της ομάδας. Επίσης προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια διευκρινίση από τον Ολυμπιακό ή από πηγές κοντά στην ομάδα για το θέμα των μετοχών. Το νομικό επιτελείο του Ολυμπιακού ασχολείται ενδελεχώς με το θέμα αυτό, όπως και ότι άλλο έχει σχέση με την υπόθεση αυτή.

Στο προσεχές διάστημα μένει να διευκρινιστεί τι θα συμβεί με τις μετοχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός και εάν θα παραμείνουν στην κατοχή του κ. Μαρινάκη ή θα περάσουν σε άλλο πρόσωπο και με ποια μορφή. Σε πρώτη φάση το επίσημο και βέβαιο είναι η ανάληψη της προεδρίας προσωρινά από τον κ. Μώραλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα