Διάθεση να το παλέψει γερά και τον Γενάρη για Μιραλάς...

Διάθεση να το παλέψει γερά και τον Γενάρη για Μιραλάς...

Δημήτρης Τομαράς
Διάθεση να το παλέψει γερά και τον Γενάρη για Μιραλάς...

bet365

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει την διάθεση να παλέψει γερά την υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς τον Γενάρη και πάντα βέβαια σε συνάρτηση με τις αποχωρήσεις του ρόστερ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Β. Ιρλανδία – Ελβετία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η περίπτωση του Μιραλάς εξακολουθεί να μην αφήνει ασυγκίνητο τον Ολυμπιακό παρά τις απόλυτα λογικές διαψεύσεις που υπάρχουν δεδομένης και της εποχής καθότι είμαστε στον Νοέμβριο ακόμα. Ωστόσο οι διαθέσεις και οι προθέσεις των Πειραιωτών είναι να εξαντλήσουν και τον Γενάρη κάθε περιθώριο και πιθανότητα για την επιστροφή του Βέλγου άσου στο Λιμάνι.

Είναι κάτι που το θέλει καιρό τώρα και ο ίδιος. Το πιο δύσκολο κομμάτι παραμένει το να καμφθεί η... αντίσταση της Έβερτον και να μαλακώσει την στάση της έστω για έναν εξάμηνο δανεισμό. Σημαντικό ρόλο βέβαια παίζει ακόμα και τώρα το σκέλος των αποχωρήσεων...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα