Μπρίστολ Σίτι καλεί Λουντ!

Μπρίστολ Σίτι καλεί Λουντ!

Μπρίστολ Σίτι καλεί Λουντ!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η Μπρίστολ Σίτι είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ρόμπιν Λουντ. Στο κάδρο πάντα και η Σταντάρ Λιέγης.

Το ενδιαφέρον της Σταντάρ Λιέγης μπορεί να θεωρείται δεδομένο ωστόσο ο 24χρονος μέσος όπως έχει διαρρεύσει φαίνεται να προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία.

Η Μπρίστολ Σίτι μάλιστα βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με το βρετανικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Ρόμπιν Λουντ και δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις.

Πρόκειται για την ομάδα στην οποία αγωνίζεται πλέον και ο πρώην «πράσινος», Λουκ Στιλ. Ένα ακόμη κοινό στοιχείο είναι πως αμφότεροι συνδέονται με φιλία, ενώ έχουν τους ίδιους μάνατζερς, οι οποίοι με την σειρά τους έχουν πρόσβαση στην ομάδα της Championship.

Στη Σταντάρ Λιέγης κρατούν στάση αναμονής διαψεύδοντας ωστόσο πως έχει κατατεθεί πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Η Μπρίστολ Σίτι βρίσκεται στην 4η θέση της Championship διεκδικώντας μέσω των πλέι-οφ την άνοδο στην Premier League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα