Μασούρας: «Η διακοπή λειτουργεί ευεργετικά»

Gazzetta team
Μασούρας: «Η διακοπή λειτουργεί ευεργετικά»

bet365

Ο ακραίος του Πανιωνίου σχολίασε πως οι «κυανέρυθροι» θα ωφεληθούν από την αγωνιστική απραξία των 15 ημερών
Θετική για τον Πανιώνιο χαρακτήρισε ο Μασούρας τη διακοπή του πρωταθλήματος, μέσω των όσων είπε στο Panionianea Radio.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:
"Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, κάναμε όσα είχαμε σχεδιάσει για να κόψουμε το ρυθμό του αντιπάλου, γιατί είχε καλή ψυχολογία από τα συνεχή καλά αποτελέσματα. Τα καταφέραμε καλά και το πρόσημο είναι θετικό από αυτό το παιχνίδι".
Για την τελική πάσα που έλειψε στην επίθεση:
"Θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα, κάτι που δεν το καταφέραμε. Όμως στους περισσότερους τομείς του αγώνα τα πήγαμε πολύ καλά και αυτό είναι πολύ θετικό για τη συνέχεια. Αν το κρατήσουμε αυτό θα έρθουν και άλλα καλά αποτελέσματα".
Για την διακοπή του πρωταθλήματος:
"Πάντα μία διακοπή λειτουργεί ευεργετικά στους ποδοσφαιριστές, ως προς την ξεκούραση και την δουλειά που μπορείς να κάνεις. Η Ξάνθη αποτελεί μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, που κάνουμε τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι και εκεί θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".
Για το αν αποτελεί στόχο η επιστροφή στις νίκες:
"Σίγουρα, αυτός είναι πάντα ο στόχος και θεωρώ τυχαίο το γεγονός πως στα τελευταία παιχνίδια δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε το τρίποντο".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα