«Δεν θα γίνουμε ρουφιάνοι και κουκουλοφόροι Μπατράνηδες»

Γιώργος Τσακίρης
«Δεν θα γίνουμε ρουφιάνοι και κουκουλοφόροι Μπατράνηδες»

bet365

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ σχολιάζουν την καταγγελία του Ολυμπιακού και τονίζουν οτι βρίσκονται σε πανικό και επειδή δεν μπορούν αγωνιστικά, προχωρούν σε καταγγελίες αστήρικτες νομικά.

Για αδρεναλίνη χωρίς όρια, παίξε νόμιμα live στοίχημα. (21+)!

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ ΑΕΚ με αφορμή την καταγγελία του Ολυμπιακού, ο οποίος ζητάει αφαίρεση βαθμών από την Ένωση, χρηματικό πρόστιμο και τιμωρία της έδρας για τα επεισόδια με τον ΠΑΟΚ.


Οι «κιτρινόμαυροι» τόνιζαν πως οι Πειραιώτες προσφεύγουν σε αυτές τις κινήσεις επειδή δεν μπορούν αγωνιστικά να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, ξεκαθαρίζοντας οτι δεν θα γίνουν ρουφιάνοι και κουκουλοφόροι Μπατράνηδες.

«Τώρα που βλέπουν ότι δεν μπορούν αγωνιστικά να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, έχουν επιδοθεί στις καταγγελίες για αφαιρέσεις βαθμών. Καταγγελίες παντελώς αστήρικτες νομικά, που προδίδουν τον πανικό τους. Παρ’ όλα αυτά εμείς ούτε ρουφιάνοι θα γίνουμε, ούτε κουκουλοφόροι Μπατράνηδες!

Εχουμε κάθε έννομο συμφέρον, μετά την πρόσφατη δικαστική εξέλιξη και τις παραπομπές σε δίκη, να προβούμε σε καταγγελία του Ολυμπιακού στην UEFA ζητώντας την αποβολή του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν με ελληνικές και ξένες ομάδες.

Δεν θα το κάνουμε! Η δική μας υπερηφάνεια και ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου δεν συνάδει με ταπεινές μεθοδεύσεις και τακτικές», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα