Ο Παναθηναϊκός ζητάει ξανά τη δύναμη του κόσμου

Gazzetta team
Ο Παναθηναϊκός ζητάει ξανά τη δύναμη του κόσμου

bet365

Με το μήνυμα «Ελάτε να το ξαναζήσουμε», έπειτα από τις στιγμές στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει για την κυκλοφορία των εισιτηρίων ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο και ζητάει ξανά τη δυναμική παρουσία των οπαδών της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αύριο στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια για τον αγώνα πρωταθλήματος Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Προτεραιότητα για τους «Συμμάχους», δικαίωμα αγοράς μέχρι δύο εισιτήρια ανά κάρτα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League 2017-18. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 19/11 στις 19:30, στο γήπεδο «Απ. Νικολαΐδης».

Η διάθεση των εισιτηρίων που ξεκινά αύριο Πέμπτη 9/11 στις 10:00 π.μ. τόσο μέσω web όσο και από τα εκδοτήρια στο γήπεδο, δίνει προτεραιότητα στα Μέλη της Παναθηναϊκή Συμμαχίας έως και την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.

Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να αγοράσει μέχρι δύο (2) εισιτήρια ανά κάρτα. Τονίζεται ότι η αγορά εισιτηρίων δεν θα είναι εφικτή χωρίς την επίδειξη της κάρτας μέλους και τον αντίστοιχο ΑΜΚΑ.

Tη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα θα «ανοίξει» για όλους τους φιλάθλους μέσω viva.gr αλλά και μέσω box office στη Λεωφόρο.

Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων θα είναι 9:30 έως 17:30 τις καθημερινές, ενώ το Σ/Κ τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

ΘΥΡΕΣ

Τιμή Εισιτηρίου

13, 14

20 Ευρώ

6, 7

25 Ευρώ

1, 5Β, 5Γ, 8, 12

30 Ευρώ

2, 5Α, 9, 11

50 Ευρώ

10

80 Ευρώ

3

120 Ευρώ

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 2 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα