«Δεν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ»

«Δεν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Δεν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ»

bet365

Αντιθέτως με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου θεωρεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια της ομάδας και το κλίμα μεταξύ των παικτών είναι πολύ καλό.

Το πρόγραμμα ανταμοιβής της Sportingbet κάνει τη διαφορά. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+)!

Oπως γράφει η Metrosport, αν για τους διοικούντες του ΠΑΟΚ υπάρχει πρόθεση είναι να ληφθούν σκληρά μέτρα, ανάλογη άποψη δεν έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Διαβεβαίωσε με κάθε τρόπο ότι στα αποδυτήρια της ομάδας υπάρχει υγεία. Αναγνωρίζει φυσικά ότι υπάρχουν παίκτες που -όπως συμβαίνει σε κάθε ποδοσφαιρικό σύλλογο- θέλουν να παίζουν περισσότερο αλλά αυτό δεν βγαίνει ως πρόβλημα τόσο στις προπονήσεις όπως και στο γενικότερο κλίμα στην ομάδα.

«Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις και είναι θέμα χρόνου να βγάλουμε και μακριά από την Τούμπα το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Γνωρίζουμε καλά ότι έπρεπε να το έχουμε κάνει ήδη» τονίζει ο Ρουμάνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα