Έκπληξη, οργή και καμία ανησυχία στο Περιστέρι

Έκπληξη, οργή και καμία ανησυχία στο Περιστέρι

Νίκος Μαρούδας
Έκπληξη, οργή και καμία ανησυχία στο Περιστέρι

bet365

Στον Ατρόμητο ενημερώθηκαν για την παραπομπή του Γιώργου Σπανού και του Γιάννη Αγγελόπουλου σε δίκη για την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που τους προκάλεσε έκπληξη αλλά και οργή. Δεν ανησυχούν στο Περιστέρι.

Μεταξύ των ονομάτων που θα καθίσουν στο... σκαμνί στη δίκη για την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι κι αυτά των Γιώργου Σπανού και Γιάννη Αγγελόπουλου. Ο πρόεδρος και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, παραπέμπονται για την υπόθεση του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στις 4/2/15.

Μια υπόθεση που είχε αρχίσει από τις καταγγελίες του τότε τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τάκη Φύσσα, πως ο Ατρόμητος δεν είχε κατέβει με τους βασικούς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Τότε, είχαν απολογηθεί στον Γιώργο Ανδρεάδη τόσο ο πρόεδρος όσο κι ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου.

Μάλιστα, αυτό που προκαλεί εντύπωση στην τωρινή απόφαση, είναι το γεγονός πως ο τότε ανακριτής διαφθοράς είχε αφήσει και τους δύο ελεύθερους χωρίς κάποιον περιοριστικό όρο. Κάτι που είχε συμβεί σε λίγους μεταξύ των οποίων και οι δύο άντρες του Ατρόμητου.

Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που από το Περιστέρι εκφράζεται ανεπίσημα η οργή και η έκπληξή τους. Θεωρούν πως η υπόθεση αυτή κοστίζει στην ομάδα, σε μια περίοδο που βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ. Επίσης, υπάρχει και ενόχληση για το γεγονός πως όλα αυτά έγιναν γνωστά από τα ΜΜΕ και ακόμα δεν τους έχει παραδοθεί το βούλευμα το οποίο θα τους ενημερώνει επίσημα πως παραπέμπονται σε δίκη.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει καμία ανησυχία για τυχόν τιμωρία της ομάδας, μιας και θεωρούν πως δεν υπάρχει το οποιοδήποτε θέμα για τον Ατρόμητο. Ωστόσο, επίσημη αντίδραση θα υπάρξει όταν λάβουν στα χέρια τους το βούλευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα