Η τελική τριάδα για τον Πλατανιά, ο Σκάζνι και η πιθανότητα έκπληξης...

Δημήτρης Τομαράς
Η τελική τριάδα για τον Πλατανιά, ο Σκάζνι και η πιθανότητα έκπληξης...

bet365

Οι Μάντζιος, Γεωργιάδης και Δέλλας παραμένουν πιο ψηλά από κάθε άλλον για τον αντί-Παράσχο. Ο Πλατανιάς ψάχτηκε για Σκάζνι και υπάρχει ακόμα και τώρα πιθανότητα έκπληξης με ξένο τεχνικό.

Οι Μάντζιος, Γεωργιάδης και Δέλλας (σ.σ. κατά σειρά όπως γράφονται) είναι η σειρά προτεραιότητας που έχει βάλει ο Πλατανιάς για την διάδοχη κατάσταση για τον αντί-Παράσχο. Οι πληροφορίες από τα Χανιά αναφέρουν πως μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης μπορεί να προκύψουν τελικές εξελίξεις για το θέμα του νέου κόουτς. Στον χανιώτικο σύλλογο σύμφωνα με πληροφορίες ψάχτηκαν για τα καλά και για τον Ζντένεκ Σκάζνι, που έχει θητεύσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Πλατανιάς έκανε μία επαφή με τον 60χρονο Τσέχο που έχει δουλέψει σε ΟΦΗ και Παναθηναϊκό, ωστόσο αν και ήθελε πολύ να γυρίσει δεν του είναι εύκολο να απαγκιστρωθεί από το υπάρχον συμβόλαιό του. Ξέχωρα από τα παραπάνω δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμα και τώρα ενδεχόμενο έκπληξης με ξένο προπονητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα