Το πρώτο σχόλιο του Βασιλειάδη για τις παραπομπές των «28» (gTV)

Θάνος Σαρρής
Το πρώτο σχόλιο του Βασιλειάδη για τις παραπομπές των «28» (gTV)

bet365

Ο Γιώργος Βασιλειάδης βρίσκεται στις Βρυξέλλες κι εκεί ενημερώθηκε για τις παραπομπές των «28» σε δίκη. Δείτε ποιο ήταν το πρώτο σχόλιο που έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού μόλις έμαθε για την εξέλιξη αυτή.

Όπως ενημερωθήκατε το απόγευμα από το gazzetta.gr, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για παραπεμπτικό βούλευμα σε δίκη 28 παραγόντων του ποδοσφαίρου. Ο Υφυπουργός Αθλητικού ενημερώθηκε άμεσα για την εξέλιξη αυτή, στις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται για να παραβρεθεί σε συνέδριο κι έκανε το πρώτο του σχόλιο.

«Έμαθα κι εγώ τις πληροφορίες μέσω δημοσιευμάτων για το ζήτημα της παραπομπής 27 παραγόντων του ποδοσφαίρου σε δίκη για σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων. Περιμένω κι εγώ να δω το βούλευμα και αντίστοιχα να πράξουμε τα δέοντα.

Εφόσον τα αναγραφόμενα στο δημοσίευμα ισχύουν, τότε μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα πρέπει οι κατηγορούμενοι, αυτοί που έχουν παραπεμφθεί με βούλευμα στο ακροατήριο, να σταματήσουν την ενασχόληση με τον αθλητισμό και εφόσον μιλάμε για ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες, να μεταβιβάσουν και το μετοχικό τους μερίδιο.

Κι εφόσον αυτό δεν γίνει μέσα στις επόμενες 15 μέρες, μπορεί να γίνει με διαπιστωτική πράξη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, δηλαδή δική μας κρατική παρέμβαση, με βάσει τον αθλητικό νόμο 2725 όπως ισχύει και όπως ισχύει και στο καταστατικό της ΕΠΟ πλέον. Περιμένουμε να δούμε, δεν μιλάμε ακόμη με σιγουριά και με βεβαιότητα, αλλά εφόσον αυτό ισχύει, τότε τα επόμενα βήματα είναι αυτά που σας περιέγραψα.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα